Guliganerna

Guliganerna

BLI MEDLEM I GULIGANERNA 2019 SNABBT OCH ENKELT!

Swisha in medlemsavgiften till 123 378 58 13 och märk betalningen med personnummer och adress så är det klart.

……………………………………………
Avgifterna som gäller 2019 är:
Vuxen (född -99 eller tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:-
……………………………………………

Fotbollsåret 2018 är till enda och vi blickar nu framåt mot fotbollsåret 2019. Arbetet är i fullgång med planering inför nästa år men ingenting av det vi planerar kommer vara möjligt utan dig. Guliganerna är en medlemsstyrd förening och utan våra medlemmar har vi ingen förening. Vi har i många år haft ett starkt medlemsantal och ett starkt medlemsengagemang och det är något vi såklart är stolta över. Vi är dock inte nöjda utan strävar alltid efter att öka medlemsantalet och öka medlemsengagemanget ytterligare under kommande år. Det arbetet startar med dig och ditt medlemskap och engagemang redan idag. Det är helt enkelt hög tid att skicka in betalningen för ditt medlemskap redan idag!

Vi strävar ständigt med att jobba för en inkluderande supporterkultur och att bygga vidare på det arbetet vi påbörjat de senaste åren med att vända en trend från en medgångskultur till en Elfsborgskultur. Spelet på plan och de sportsliga framgångarna är givetvis viktigt och stödet från läktaren gör det mjöligt för föreningen att uppnå sportslig framgång. Det är med vårt stöd i ryggen som vi kommer att vända den sportsliga trenden. Den sportsliga framgången ska dock inte vara avgörande för din närvaro eller ditt engagemang. Den sportsliga framgången är en del i supporterskapet men det ska inte vara avgörande. Den mentaliteten är något vi ständigt jobbar för och vi tog ett stort steg under säsongen 2018.

2019 är ett viktigt år på många sätt och vi ska vända negativa trender och ta ny sats mot framtiden. Vi ska satsa på att bli fler på Elfsborgslätkaren och bli fler som åker land och rike runt för IF Elfsborg. Vi ska stärka föreningsdemokratin och fortsätta arbetet för en inkluderande supporterkultur och att stärka supporterkulturen runt IF Elfsborg. Vi ska vända en medgångskultur till en Elfsborgskultur. Men framförallt ska vi göra det här arbetet tillsammans med dig. Grunden i allting runt en förening är medlemskapet. Förnya ditt medlemskap i Guliganerna och IF Elfsborg redan idag och var med på resan som vi påbörjat!

————————————————————————————————————–

Medlemsutskick med bankgiroblankett kommer skickas ut till alla medlemmar under vecka 51.

Mer info om medlemskapet och fler betalningsalternativ hittar du här: http://guliganerna.se/foreningen/bli-medlem

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela