Guliganerna

Guliganerna

Nyhet – Förenklat medlemskap via Swish!

Det är fredag den 23:e vilket innebär att de allra flesta har fått in lönen på kontot. Det betyder att det är hög tid att betala in (om ni inte redan gjort det) årets viktigaste betalning, dvs medlemskapet i Guliganerna!

För att förenkla denna process kan vi nu med glädje presentera en nyhet kring medlemskapsbetalning via Swish (Swishnummer: 123 378 58 13). Tidigare har man behövt Swisha OCH maila in uppgifter till medlem@guliganerna.se. Från och med idag så räcker det med att Swisha och i meddelandefältet skriva in personnummer och adress. Namn och mobilnummer behöver alltså inte fyllas i separat då det kommer med automatiskt i betalningen.

Om du betalar in familjemedlemskap, medlemskap för någon annan person eller på något annat sätt behöver komplettera dina uppgifter är det fortsatt ett mail till medlem@guliganerna.se med kompletterande uppgifter som gäller. För fullständig information om hur ni går tillväga för att bli medlemmar hittar ni på följande länk: http://guliganerna.se/foreningen/bli-medlem/

Priset för medlemskap är följande:

Vuxen (född -98 eller tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:-
(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela