Guliganerna

Guliganerna

Hedra Klas Ingesson – Insamling till Cancerfonden!

Hedra Klas Ingesson – Insamling till Cancerfonden!

Den 29:onde oktober i år är det på dagen fem år sedan vår store hjälte, Klas Ingesson, gick bort i cancersjukdom. Klas var inte bara en hjälte i IF Elfsborg utan en hjälte i hela landet för sina prestationer på och utanför fotbollsplanen men framförallt för den person som Klas var. Klabbe personifierade allt det som vi vill att IF Elfsborg ska vara och hans ande lever fortfarande kvar i föreningen.

Cancer är en ständigt närvarande sjukdom och de allra flesta känner någon i sin närhet som drabbats. Vi har i Guliganerna just nu ett par medlemmar som kämpar mot sjukdomen. Därför vill vi, i samband med årsdagen för Klas, återigen starta en insamling till Cancerfonden, för Klas och för alla andra som drabbats av sjukdomen.

Vi uppmanar alla att skänka en slant till insamlingen, sprida ordet, dela era minnen i Sociala Medier av Klas under #HedraKlas. Vi kommer i samband med matchen mot IFK Göteborg stå med bössor runt om hela Borås Arena och samla in pengar. Insamlingen håller på fram till sista omgången av Allsvenskan. Vi hoppas med detta hjälpa till en liten del påvägen mot en cancerfri framtid.

Keep the faith – Hedra Klas Ingesson!

Länk till insamlingen: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/hedra-klas-ingesson?fbclid=IwAR1eMHl1Yzi9pHYPPPzc0k6jv3OlrneQlb06rBGLFX18OQE1ROVkCCnElMM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela