Guliganerna

Guliganerna

Valberedningens förslag till årsmötet 2019

Valberedningen som valdes på årsmötet 2018 har bestått av Simon Ring, Alma Proohf och sammankallande Frans Lindman. Under ett par månaders tid har vi arbetat med att följa upp det gångna årets arbete i styrelsen. Vi har intervjuat samtliga styrelsemedlemmar för att få ett grepp om hur arbetet har fortlöpt samt för att få reda på vilka egenskaper som vi skulle leta efter när vi sökte personer som ska väljas in i styrelsen under årsmötet.

På årsmötet ska följande val göras

  • Ordförande, på två år
  • Vice ordförande, fyllnadsval på ett år
  • Kassör, fyllnadsval på ett år
  • Fem ledamöter, på två år
  • Två revisorer, på två år

 

Valberedningen förslag:

Ordförande för en tid av två år:

Isak Edén – omval

Isak har varit föreningens ordförande i två år och vi är glada att han väljer att ställa upp för omval. Hans ledaregenskaper och framåtanda samt att han alltid är lösningsorienterad har fått styrelsen att samarbeta väl och hela föreningen att utvecklas i en tid när mycket annat har gått oss emot.

Vice ordförande, fyllnadsval på ett år:

Anders Larsson – nyval

Anders bor i Borås och har varit Elfsborgare sen barnsben och har länge varit en del av Guliganerna. Han jobbar med IT och har bred kompetens inom området. Som snabbtänkt och ansvarsfull tror vi att Anders kommer bidra mycket till styrelsen.

 

Kassör, fyllnadsval på ett år:

Clara Tolfsson – nyval

Clara har, trots sin unga ålder, varit en aktiv medlem i föreningen i många år. Hon läste ekonomi på gymnasiet och arbetar idag som kundrådgivare på ICA-banken.

Claras stora engagemang och vilja kombinerat med stor plikttrogenhet gör vi tror att hon kommer att passa väl in i styrelsen.

 

Ledamötet för en tid av två år: 

Alfred Johansson – omval

Alfred har varit drivande i föreningen i många år och han har under sin tid i styrelsen varit engagerad på många fronter och tagit ett stort ansvar, bland annat för att ta fram och utveckla souvenirer. Har varit viktig i föreningens kontakter med IFE och för båda föreningarnas långsiktiga kulturella utveckling.
Bor i Borås och arbetar på Blåkläder i Svenljunga.

August Nolbrant – omval

August har suttit ett år i styrelsen och har varit ansvarig för mediaproduktion. Han bidrar till styrelsen framförallt med sitt driv och sin kreativitet. Han går sista året på Marks gymnasium och bor i Skene.

Alexander Stenberg – nyval

Alexander är 25 år gammal och jobbar idag på Grand hotell i Borås som kock. Född och uppvuxen i Borås. Han är en grundarna till supportergruppen Yellowship. I Yellowship har han sammansvetsat en grupp och varit en viktig lagspelare. Som grupp har de bidragit till föreningens supporterkultur positivt. I Alexander får Guliganerna en kille med entusiasm, nyfikenhet och en stor törst att driva föreningen ännu längre fram.

 

Fanny Lindroth – nyval

Fanny jobbar som fotograf idag. Med sin positiva inställning, sitt engagemang och med sin kreativitet anser vi att hon kommer vara till en stor hjälp i styrelsen. Hon driver också podden “Allt mellan himmel och Elfsborg” tillsammans med Erika.

 

Erika Österlund – nyval

En noggrann, påhittig och kreativ tjej är Erika men framförallt älskar hon IFE, hon tycker det är viktigt att tjejer vågar tar plats i föreningen och på läktaren vilket gör att vi tror hon skulle vara en stor nyckel i styrelsen. Vid sidan av Elfsborg läser hon till förskollärare och poddar tillsammans med Fanny.


Revisorer

Valberedningens förslag till revisorer är omval av Anders Simonsson, sammankallande och Lena Berntson.

 

Kvar i styrelsen:

Följande personer sitter kvar i styrelsen samtliga med ett år kvar på respektive mandatperiod.
Ledamöter: Andreas Nilsson och Tomas Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela