Guliganerna

Guliganerna

Verksamhetsområden 2019!

Verksamhetsområden Guliganerna 2019!

På årsmötet valdes Isak Edén in som ordförande, Anders Larsson som vice ordförande och Clara Tolfsson som kassör. Övriga verksamhetsområden arbetades fram under styrelsens helg i Varberg. Nedan kommer en presentation av de viktigaste områden under året. Ytterst ansvarig för verksamhetsområdena står nedan, många av verksamhetsområdena har flera från styrelsen som har ansvar inom. I första hand kontaktar ni nedanstående personer eller skriver till Guliganerna i våra olika kanaler.

Medlemmar

Kärnan i föreningensverksamhet är givetvis er medlemmar. Vi har i några år haft en negativ trend i medlemsantalet och det är en trend som vi ska göra allt för att bryta 2019 och vi har redan fått en bra start på året. Givetvis är det dock inte enbart antalet medlemmar som är viktigt, utan minst lika viktigt är medlemsengagemanget bland föreningensmedlemmar. Vi vill bli bättre på att fånga upp intressen, åsikter och engagemanget bland er medlemmar. Ytterst ansvarig från styrelsen är Anders Larsson, men det är ett område som hela styrelsen är engagerade i, så har ni frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er!

Ansvarig: Anders Larsson (medlem@guliganerna.se)

Resor

Guliganernas viktigaste syfte och funktion som förening är att stötta IF Elfsborg på såväl hemma som bortaplan. I kombination med de sportsliga resultaten och de långa resorna skickade vi färre resenärer än tidigare år, men vi är en trogen kärna som åker. Resefonden och ”Stå upp för Elfsborg” kampanjen under hösten blev väldigt lyckade och det bygger vi vidare på till årets säsong. Målsättningen är enkel: Minst en storbuss till varje match och två stor resor som folk kommer att komma ihåg för lång tid framöver. Det här är ett område där vi behöver hjälp och planen är att under året starta en arbetsgrupp för att utveckla resorna, hjälpa till som bussvärldar, komma med idéer och möjliggöra storresorna.

Ansvarig: Alexander Stenberg (resor@guliganerna.se)

 

Evenemang, lokal och försäljning/Souvenirer.

Guliganerna är en förening där föreningsmedlemmar inte bara sammanstrålar när IF Elfsborgs A-lag spelar match. Vi har en medlemslokal, arrangerar evenemang likt guliganmarschen och julbord samt mycket mer. Allt är egentligen möjligt – det är ni medlemmar som sätter gränserna.

Idéer, tankar och förslag kring nya souvenirer tar alltid tacksamt emot, föreningen har en stolt historia av att ta fram souvenirer som är av bra kvalité och som är hett eftertraktade hos våra medlemmar, och 2019 ska givetvis inte bli något undantag.

Ansvarig:  Andreas Nilsson.

Ansvarig Souvenirframtagning: Alfred Johansson

 

Kommunikation och mediaproduktion.

Transparensen och kommunikationer är områden som alltid kan förbättras och alltid ska förbättras. Vi siktar på större närvaro i sociala medier och digitala kanaler med ny kompetens inom styrelsen inom just dessa områden. Det är viktigt för föreningen att synas, göra vårt budskap hört och få folk till matcher och evenemang. Det här är ett område där ALLA verkligen kan hjälpa till. Dela, kommentera och sprid kampanjer, reseinformation och mycket mer. En kommentar på ett Facebookinlägg får större effekt än vad man kan tro.

Kommunikation med externa parter såsom media, polis och Elfsborg går via föreningensordförande, Isak Edén.

Ansvarig för extern kommunikation: Isak Edén (isak.eden@guliganerna.se)

Ansvarig för Sociala medier och hemsida: Fanny Lindroth.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela