Guliganerna

Guliganerna

Halsdukssläpp: Guliganerna är här – Heja Elfsborg!

Halsdukssläpp: Guliganerna är här – Heja Elfsborg!

På söndag skulle årets första allsvenska match spelats med publik, men rådande situation gjorde att det inte blir så. Vi tycker dock att det är extra viktigt att visa att även om vi inte är fysiskt på plats så står vi alltid bakom IF Elfsborg. I dessa speciella tider är det extra viktigt att visa omgivningen att vi fortfarande håller Elfsborgsfanan högt och vad passar bättre än med en halsduk nu när hösten och vintern är här?

Halsduken kommer med den klassiska ramsan ”Guliganerna är här – Heja Elfsborg” som motiv, tillsammans med lejonet och Elfsborgstexten. Halsduken kostar 175 och går att beställa via webshopen (frakt tillkommer), beställer man två eller mer så bjuder vi på frakten. Passa även på att köpa något annat i webbshopen samtidigt. Vi har massor av bra julklappar eller varför inte kombinera halsduken med en snygg mössa?

2020 har varit ett speciellt år på många sätt och mycket av vår verksamhet har koncentrerats till att samla in pengar för att säkra IF Elfsborgs fortsatta existens. Men som ni säkert förstår har även Guliganerna löpande utgifter som behöver täckas upp under ett år då vi inte haft några intäkter. Dessutom vill vi redan nu börja samla pengar för att kunna ha ett hejdundrande 30årsjubileum 2021!

Köp en halsduk och håll fanan högt tills vi ses nästa gång och framförallt: Heja Elfsborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela