Guliganerna

Guliganerna

Information från Guliganerna angående uppladdningar.

Information från Guliganerna angående uppladdningar.

På söndag sparkar Allsvenskan äntligen igång igen efter tidernas längsta uppehåll. Tyvärr kommer serien starta utan publik pga rådande omständigheter i samhället och den pågående Corona-pandemin. En stor farhåga från FHM gällande omstarten är att det ska samlas stora folksamlingar och på så sätt öka smittspridningen i landet.

Vi som supporterförening och supportrar är givetvis lika oroade som alla andra över spridningen av viruset och följer alla rekommendationer som finns. Därför kommer vi inte uppmana till någon samling på lokal på stan eller i egen regi för att se matcherna tillsammans. Vi får helt enkelt avvakta tills läget förändras, tills det kommer nya rekommendationer och framförallt, till vi får se Allsvenskan på plats igen. Om vi tar ansvar i detta skede kan det bidra till att läget i samhället förbättras och därmed att publik tillåts på matcherna igen snabbare, vilket är det slutgiltiga målet. Desto snabbare det sker – Desto gladare blir vi!

 

Vi kommer återkomma med olika initiativ på hur vi kan stötta laget på hemmamatcherna utan att vara på plats. Ett sätt att visa laget att vi står bakom dom även i dessa tider är initiativet som vi släppte igår (söndag) att vi kommer fortsätta anordna bussresor till bortamatcherna. Det är vårat sätt att visa att vi är med laget mentalt samt stöttar föreningen ekonomiskt. Läs mer på hemsidan och anmäl er i reseformuläret!

Vi uppmanar alla våra medlemmar att se matchen på eget håll – att förmedla stödet på olika sett till föreningen och laget – och framförallt, tänk på er själva och era medmänniskor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela