Guliganerna

Guliganerna

Kort sammanfattning från digitala årsmötet den 31 januari

2020 blev ett annorlunda år för oss alla, endast en bortamatch hanns med och det var Oskarshamn i Svenska Cupen. Vår verksamhet går mycket ut på att skicka bussar runt om i Sverige, vilket vi tyvärr inte kunde göra ett år som detta. 

Vi landade på 469 medlemmar för 2020, vilket är ett litet tapp från tidigare år. Dock valde Guliganerna att storsatsa på att få in fler medlemmar till IF Elfsborg istället, med den lyckade kampanjen ”varje medlem räknas”. Då vi ansåg att IF Elfsborg var i större behov utav intäkter än oss. Utan IF Elfsborg, inget Guliganerna. 

Ekonomiskt gick vi minus 6927 kr. Vilket främst berodde på att vi hade dubbel lokalhyra i några månader, då vi valde att byta lokal till en något billigare då Gula Villan tyvärr blev för dyr. För 2021 har vi valt att spara in på portokostnader och till en början skickat ut sms för att påminna er om att bli medlemmar.
Som helhet har föreningen fortsatt en mycket god ekonomi och tror starkt på framtiden.

Årsmötet röstade in följande personer till styrelsen: 

Emelie Hultin, Ordförande på 2 år (nyval).
Alma Proohf, Ledamot på 2 år (nyval).
Andreas Nilsson, Ledamot på 2 år (nyval).
William Kjellén, Ledamot på 2 år (nyval).
Alfred Johansson, Ledamot på 2 år (omval).

Följande personer sitter kvar i styrelsen: Anders Larsson (vice ordförande), Clara Tolfsson (kassör), Kalle Gyllander (ledamot), Charlie Nätynki (ledamot), 

Vi tackar Isak Edén, Erika Östlund, Fanny Linderoth för er tid i styrelsen samt Lena Berntsson och Anders Simonsson för tiden som revisorer.

Vi hoppas att vi under 2021 får träffas på läktarna runt om i Sverige igen. Men inte bara det, vi hoppas också att vi får fira att Guliganerna fyller 30 år tillsammans. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela