Guliganerna

Guliganerna

Samlad information inför måndag

Äntligen är det dags! Gula Torget ska invigas mot BK Häcken och äntligen ska vi börja ladda i anslutning till Elfsborgsläktaren, där vi nu är hemma igen. Gula Torget är en yta som vuxit fram i samarbete med IF Elfsborg och sällan har klyschan, ”av supportrar – för supportrar” passat bättre.

Hela idén med Gula Torget handlar om att det ska vara en uppladdningsyta där vi supportrar är med och formar innehållet. Underhållning, musik, inredning. Målsättningen med Gula Torget är att det sakta men säkert ska växa till en plats där vi känner oss hemma. Uppladdning till matcher, möten, samhällsprojekt, tifo-jobb osv. Möjligheterna är många och som hjälp finns en arrangemangsgrupp i Guliganernas regi.

Gula Torget öppnar 17.30 inför matchen mot BK Häcken och det enda du behöver för att få tillgång, är matchbiljett till Elfsborgsläktaren. Mat och dryck på Gula Torget kommer att driftas av Pitchers i samarbete med IF Elfsborgs ordinarie kioskverksamhet.

För att se aktuell hamburgermeny, ladda ner appen ”Gula Torget”.  I appen kan du se meny och göra beställningar. Vid måndagens match kommer endast folköl att serveras, men framöver väntar Pitchers på att få tillstånd till fulla rättigheter.

Följande händer på Gula Torget mot BK Häcken
– Officiell invigning med tal 18.15
– Musik DJ Nille, håller låda!
– Hemliga Elfsborgsprofiler gästar Gula Torget.
– Utställning streetart-tema på pelarna, i samarbete med kontot Elfsborgspixlar. Johan kommer även att ha enklare försäljning på torget. 

– Guliganerna öppnar upp den nya försäljningsluckan för souvenirer med ett suveränt erbjudande 30% rea på ALLT (även nedsatta priser) mellan 17.30-18.00.

Köp dina biljetter, dra med vännerna och kom i god tid  – nu inviger vi Gula Torget och sjunger eleganterna till seger!

Medlemmar i Guliganerna har fortsatt rabatt på biljetterna till matchen. 100 kr för vuxen (155kr ord), 80 kr för ungdom (105kr ord). Hör av Er till Emelie.hultin@guliganerna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela