}

Valberedningens förslag till årsmötet 2021

Skriven av Simon Ring den 10/01/2021 | Inga kommentarer

Valberedningen som valdes på årsmötet 2020 har bestått av Camilla Andersson, Anders Eliasson och sammankallande Simon Ring. Under ett par månaders tid har vi arbetat med att följa upp det gångna årets arbete i styrelsen. Vi har intervjuat samtliga styrelsemedlemmar för att få ett grepp om hur arbetet har fortlöpt samt få reda på vilka egenskaper vi skulle leta efter när vi sökte personer som ska väljas in i styrelsen under årsmötet. Fokus har även legat på att hitta en lämplig ersättare till ordföranderollen då Isak Edén valt att lämna.

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG:

Ledamöter för en tid av två år: 

Alfred Johansson – Omval

 

Andreas Nilsson – Nyval

Andreas har stått på läktaren från 05/06 men blev mer aktiv 2010 i tifogruppen och Yellow Fantatics. Han har suttit i Guliganernas styrelse en period innan och känns främst igen från souvenirluckan där han spelade alldeles för hög musik. Vi vet sedan tidigare att Andreas utför sitt styrelsearbete exeptionellt och hans energi och erfarenheter kommer bidra till Guliganernas utveckling.

William Kjellén Roos – Nyval

William är 24 år och kommer från Lidköping. Han var på sin första Elfsborgsmatch 2008 och har haft seriebiljett  på Elfsborgsläktaren sedan 2010. Han var med och grundade Sektion Schlätta som är en etablerad gruppering på läktaren. Vi tror att Williams engagemang, passion och driv passar för styrelseuppdraget. Att han dessutom redan visat prov på ideellt arbete och till vardags jobbar med försäljning ser vi som ett stort plus.

Alma Proofh – Nyval

Alma har gått på Elfsborgsmatcher sedan arenan invigdes vid 2005. Hon är en aktiv medlem i både Guliganerna och Gulsvarta Systrar sedan 2015. Vi tror att Alma kommer att ha mycket att bidra med till styrelsen på olika plan. Alma har studerat grafisk design och är duktig inom design och tryckeri. Vi tror att Alma kommer att bidra till att styrelsen fortsätter sitt fina arbete men också bidra med ett nytänkande perspektiv.

Ordförande för en tid av två år: 

Emelie Hultin – Nyval

Emelie känner de flesta Elfsborgare till sedan tidigare. Hon var till och med när Guliganerna grundades 1991. Hon lämnade senast styrelsen 2015 efter flera års arbete där hon varit en tydlig bidragande faktor till Guliganernas utveckling. Under pandemiåret 2020 har hon visat på kreativitet med flera initiativ för att bidra till IF Elfsborg. Vi ser Emelie som lämplig ordförande då hon kan föreningen sedan tidigare, men också kan komma med ett utifrånperspektiv efter några år utan styrelseuppdrag.

 

Kvar i styrelsen:

Följande personer sitter kvar i styrelsen, samtliga med ett år kvar på respektive mandatperiod.

Ledamöter: Charlie Nätynki, Kalle Gyllander

Vice ordförande: Anders Larsson

Kassör: Clara Tolfsson

Följande personer lämnar styrelsen i och med årsmötet. Valberedningen vill tacka för ett gott arbete.

Isak Edén

Erika Österlund

Fanny Linderoth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *