}

UPPLADDNINGAR

LADDA UPP MED GULIGANERNA INFÖR NÄSTA HEMMAMATCH

De flesta supportrarna kring IF Elfsborg kommer i kontakt med oss i Guliganerna på bortamatcher, då många har åkt med oss på någon bortaresa. Men vi i Guliganerna arrangerar också uppladdningar i samband med hemmamatcher.

Vi arrangerar uppladdningar främst i Gula Villan och på puben Lilla Bränneriet som ligger på Sandwalls plats mitt inne i stan.

Vi strävar alltid för att alla våra medlemmar skall kunna delta på våra uppladdningar. Vi strävar också efter att kunna arrangera uppladdningar inför varje hemmamatch.

Vi är alltid välkomna till Lilla Bränneriet inför varje hemmamatch. Ta med medlemskort för att ta del av medlemsrabatterna.

VÅR SAMARBETSPUB:

Lilla Bränneriet

Lilla Bränneriet

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!