}

UPPLADDNINGAR

LADDA UPP MED GULIGANERNA INFÖR NÄSTA HEMMAMATCH

De flesta supportrarna kring IF Elfsborg kommer i kontakt med oss i Guliganerna på bortamatcher, då många har åkt med oss på någon bortaresa. Men vi i Guliganerna arrangerar också uppladdningar i samband med hemmamatcher.

Vi arrangerar uppladdningar främst i Gula Villan och på puben Lilla Bränneriet som ligger på Sandwalls plats mitt inne i stan.

Vi strävar alltid för att alla våra medlemmar skall kunna delta på våra uppladdningar. Vi strävar också efter att kunna arrangera uppladdningar inför varje hemmamatch.

Vi är alltid välkomna till Lilla Bränneriet inför varje hemmamatch. Ta med medlemskort för att ta del av medlemsrabatterna.

VÅR SAMARBETSPUB:

Lilla Bränneriet

Lilla Bränneriet

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!