Guliganerna

Guliganerna

Sista lönen innan premiär är här!

Sånguppmaning

Den gula Elfsborgshögtiden påsk är här och sista lönen innan allsvensk har ramlat in på de flestas konton. Vi närmar oss med andra ord allsvensk säsong med stora kliv!

För att vara redo inför säsong så finns det flera sätt att göra sig redo på! Här kommer tips ifrån oss i Guliganerna.

Köp seriebiljett

Det bästa ekonomiska valet du kan göra under 2016 är att köpa seriebiljett till Elfsborgsläktaren. En guliganbiljett kostar 1100:- och ger dig möjlighet att se 15 matcher av fantastiskt kvalitet på Borås Arena under året. Köp seriebiljett och bidra till en grym stämning på Borås Arena!

Köp seriebiljett här.

Bli medlem i Guliganerna

Vill du stötta Sveriges bästa supporterkultur och samtidigt ta del av fantastiska förmåner? Fixa ditt medlemskap i Guliganerna idag!

Här finns mer medlemsinfo

Stötta LikaOlika

LikaOlika är Guliganernas inkluderingsprojekt där vi aktivt jobbar för att hjälpa människor och vår egen supporterkultur. Ett bidrag till LikaOlika gör att du ger fler möjligheten att se IF Elfsborg på plats!

Läs mer om LikaOlika här.

Stötta Guligan Tifo Support

Att Sveriges bästa tifogrupp finns i Borås är ingen hemlighet. Fjolåret avslutades med ett makalöst tifo på Borås Arena och killarna och tjejerna är mer taggade än någonsin förut. Stötta GTS och bidra till en fantastisk inramning kring IF Elfsborgs matcher!

Läs mer om GTS här.

Anmäl er till premiärresan

Om en och en halv vecka drar säsongen igång med match borta mot Häcken. Vi kommer vara många på plats och detta vill du inte missa! Anmäl dig till bussarna och köp din matchbiljett idag!

Anmäl dig till bussresan här.

Köp matchbiljett här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela