Guliganerna

Guliganerna

Omröstningen gällande supporterpaketen!

Senaste omröstningen gällde “Anledning till att ni inte köpt supporterpaketet?”. Vi har fått 90 röster under en veckas period.

Omröstningen visade att det var 16 stycken som har beställt men ej betalat in ännu, och 40 stycken som ska fixa beställning innan 31/12. 10 stycken tyckte inte att de fått tillräckligt med information, och 24 stycken tyckte inte att det var någon vidare bra affär.

Vad ska vi då dra för slutsatser av det här? Jo först och främst har vi ju 56 stycken personer som bestämt sig för att köpa men inte ännu betalat eller anmält sitt intresse. Till er säger jag, gör det genast. Dagarna tickar på och snart är julen här. Kom ihåg att det är innan 31/12 som gäller om ni vill gå gratis på svenska cupenmatcherna, se träningsmatcherna gratis, samt få den nyskrivna boken om Elfsborg!

Till er som tycker det är otillräcklig information så skulle jag gärna vilja veta vad för slags info ni saknar. Hela våran hemsida är fullproppad med information om hur man går till väga osv. Även på IF Elfsborg finns information. Maila gärna oss hos guliganerna på info@guliganerna om det är något ni undrar över så ska vi reda ut begreppen!

De 24 som inte tycker det är någon bra affär borde vara personer som ej är intresserade av ett säsongskort då de kanske inte ser alla matcher, kanske utomsocknes guliganer? Så tolkar jag det iallafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela