Guliganerna

Guliganerna

Biljetterna till Öster släppta

Bussbiljetterna till Invasion Växjö har nu släppts. Dessa kan du inhandla hos någon av Team Sportias butiker i Centrum och Knalleland för endast 50:- styck. Läs mer>>

[more]

Bussbiljetterna till Invasion Växjö har nu släppts. Dessa kan du inhandla hos någon av Team Sportias butiker i Centrum och Knalleland för endast 50:- styck. Du behöver varken vara medlem i Guliganerna eller Elfsborg för att få åka med till detta förmånliga pris.

Det som gäller för er som har köpt biljett till Invasion Halmstad är att ALLA ska gå ner till Team Sportia och byta ut sina biljetter mot en ny Invasion Växjö-biljett. Till er som inte kan åka med till Växjö av någon anledning har vi löst det så att ni tar med eran biljett till Team Sportia, byter in den i kassa och får era pengar tillbaka. Sista dagen för byte är fredagen 7 april. Efter detta kan ni inte längre byta in era biljetter.
VIKTIGT! att ni byter in era biljetter. Vi kommer inte ta emot någon Invasion Halmstad-biljett på bussarna.

Ni som ännu inte har köpt biljett till Invasion Växjö, gör det snarast. Ju fortare ni köper era biljetter desto säkrare är det att ni får plats. Biljetterna går åt väldigt fort.

Snabbinfo om resan:
Datum: 14/4 -06
Avresa: 9.00 ifrån Ryavallens parkering(vid den nya inomhushallen).
Biljettpris: 50:-
Matchstart: 15.00
Inträde på Värendsvallen: Vuxna 100:-, Ungdom 60:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela