Guliganerna

Guliganerna

Bli medlem i Guliganerna för 2006!

2006 fortsätter Guliganernas storsatsning på att ge maximalt stöd till IF Elfsborg. Nu vill vi att du som Elfsborgssupporter sluter upp och stödjer en positiv och passionerad gulsvart supporterkultur.

[more]

2005 var ett mycket bra år för Guliganerna som supporterförening åt IF Elfsborg. Vi lyckades med flera storslagna tifoarrangemang och att inleda att ett hårt arbete med att utveckla klacken samt få fart på alla Elfsborgssupportrar att mer aktivt stötta IF Elfsborg. Vi känner att vi är på rätt väg mot de stora mål vi har satt upp på lång sikt. Vi tror därmed även att fler tror på vår verksamhet och vill bli en del av stöttandet av våra gulsvarta hjältar. Under 2005 gjorde vi en kraftig ökning då vi ökade ifrån 430 till över 650 medlemmar.

Nu har 2006 inletts och ambitionen är hög, vi ska bli över 1000 medlemmar i Guliganerna innan säsongen är över! Att öka medlemsantalet innebär ökade resurser för oss att stötta IF Elfsborg, ett stöd som alla trogna Elfsborgare uppmanas att vara med och bidra till. Till alla som var medlemmar under 2005 kommer vi inom kort att skicka ut inbetalningsblanketter så att ni kan förnya ert medlemskap den vägen.

Lättaste sättet att bli medlem för 2006 är att betala in medlemsavgift på vårt postgiro 629 05 39-3. Där anger man namn och adress samt ett eventuellt gammalt medlemsnummer.

Mer info finns att läsa under “bli medlem” i vänsterspalten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela