Guliganerna

Guliganerna

Ett riktigt stort tack!

Jag vill tacka alla som hjälpt till med tifot på något sätt. Under arbetets gång har vi stött på problem och vi var långtifrån säkra på att vi skulle hinna, men vad vore en grupp som inte klarade att fixa sina problem? Ni ska veta att vi slitit hårt många och framför allt långa nätter för att hinna klart. Även om vi nu han klart med själva tillverkningen av tifot, ska jag vara helt ärlig och säga att jag inte trodde vi skulle lyckas att genomföra arrangemanget så bra som vi gjorde.

Jag är inte riktigt säker på att alla förstår hur avancerat tifot var igår. För bara något år sedan var vi nervösa för hur vi skulle lyckas med en stor Oh-flagga över läktaren. Igår visade publiken på Elfsborgsläktaren upp en jäkla vilja att vara med i hela arrangemanget och hjälpte oss att lyckas till 100%

Tifot bestod av två delar. Den första var för staden Borås i rött och vitt med banderollen ”Vår stad är fylld av drömmar”

På en given signal vände alla på sina flaggor. Vi bytte ut Borås stadsvapen mot Elfsborgs emblem i mitten, även den stora banderollen byttes ut och en fortsättning på den första kom fram. Det var detta momentet vi i tifogruppen var oroliga för. Vi var rädda att många av tvåpinsflaggorna skulle vara i “fel” färg ut mot planen, men en fantastisk publik och med många som informerade publiken blev det riktigt lyckat och själva bytet gick oväntat fort.

Nästa del av tifot var till klubben vi älskar, IF Elfsborg. Med banderolltexten ”Ni får oss att tro på dem”

Tifogruppen vore inget utan publiken på läktaren som hjälper oss att utföra tifot. Vi hade inte haft resurserna att göra tifot utan er ekonomiska hjälp och vi hade inte fått något tifot utan oss idioter i tifogruppen som jobbat mellan kl 20 och 07 de senaste 4 helgerna och även många andra dagar. Ett oerhört stort tack till alla mina medarbetare i Tifogruppen.

Vi hade heller inte haft något tifo utan klubben IF Elfsborg, laget i vårt hjärt, tack för att ni finns. De va la F*n att vi inte vann igår men det kändes riktigt lovande för en härlig säsong. På fredag åker vi till Växjö för 3 poäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela