Guliganerna

Guliganerna

Guligan Tifo Support informerar

Allsvenskan börjar inte förrän i april, men för G.T.S är säsongen redan igång. Vi har under vinterhalvåret planerat noga, och nu börjar det klarna för oss hur säsongens tifon ska se ut.

Allsvenskan börjar inte förrän i april, men för G.T.S är säsongen redan igång. Vi har under vinterhalvåret planerat noga, och nu börjar det klarna för oss hur säsongens tifon ska se ut. Säsongen 2005 var tifogruppens bästa någonsin och utan att vara för självgoda så var vi bäst i Sverige. Men i vår värld blir man aldrig helt nöjd, och nu satsar vi ännu högre. I dagarna har vi även bestämt vad vi ska ha för arrangemang på Elfsborgs hemmapremiär på Fästningen.

Koreografierna är en hyllning från oss supportrar till IF Elfsborg, klubben vi älskar. Därför tar vi aldrig emot pengar från Elfsborg då Tifo är en gåva från oss till klubben. Vi är också väldigt tydliga på punkten att inte ta emot sponsring från företag som vill synas genom oss. Vi har tidigare år fått bla färg och tyger av olika företag och det är vi mycket tacksamma för. Om du har material som du tror att vi kan använda ber vi dig att kontakta oss.

Vi går nu ut med ett samarbete mellan G.T.S, Guliganerna och Vi Gule för att Ni, kära Elfsborgssupportrar, återigen ska hjälpa oss att göra verklighet av våra visioner. Vi hade även förra året en 100 – klubb inför premiären och fick in 8200kr vilket nästan täckte utgifterna för Koreografin på premiären. Vågar vi hoppas på lika bra uppslutning denna gång?

100-klubben fungerar som så att du sätter in minst 100:- på G.T.S bankgiro. Alla medlemmar i 100-klubben listas löpande på guliganernas hemsida. Vi kommer att lotta ut ett pris bland dem som hjälper oss att finansiera premiärtifot.

Vårt bankgiro är: 5269-1102

Tack på förhand!

Vid frågor eller vill du kanske hjälpa till på annat sätt kontakta oss på:

tifo@guliganerna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela