Guliganerna

Guliganerna

Gulsvart Galakväll uppdaterad!

Tyvärr har det visat sig att Röda Kvarn inte kunde uppfylla de tekniska krav som vi hade hoppats på, därför blir vi tvungna att flytta filmvisningen till Kulturhuset istället!

Gulsvart Galakväll kommer alltså att bli flyttat till Vävarsalen i kulturhuset. Vävarsalen är en mer intim lokal med plats för 100 personer, och ligger precis jämte biljettkassorna när man går in i Kulturhuset. För er som inte hittar kommer det finnas vägbeskrivning på förköpsbiljetterna som kommer börja säljas nu på lördag 4/2 på matchen mot Halmstad på Borås Arena.

Nu är det även lite krav på er att vara ute i god tid och köpa förköpsbiljetterna för vi kan ej garantera att det kommer finnas biljetter kvar att köpa i kassan då den nya salongen bara tar 100 personer. Alltså 100 förköpsbiljetter är upptryckta och det är först till kvarn som gäller!

Göran Lohne kommer vara konfrancier och presentera nyförvärven för oss samt förhoppningsvis tränarintervju och några ord från Stefan Andreasson. Så missa inte detta tillfälle att få se fjolårets höjdpunkter från läktaren samt bekanta er med några nya spelare. En stående inbjudan finns till övriga Elfsborgsspelare, och vi hoppas så många som möjligt sluter upp efter matchen mot Norrköping!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela