Guliganerna

Guliganerna

Invasion Växjö istället för Halmstad

Ingen har väl kunnat ungdå hur vädret har ställt till problem runt om i fotbollssverige. Premiären borta mot Halmstad ställdes idag in och Guliganerna valde att satsa på Växjö istället!

[more]

Invasion Halmstad är inställt pga det dåliga vädret. Guliganerna kommer istället att satsa på Invasion Växjö, där vi på långfredagen kommer åka till Växjö och se matchen Öster IF – Elfsborg.

Matchen är alltså på långfredagen den 14 april och det är samma pris, 50:- som gäller. Avresa sker klockan 9.00 ifrån Ryavallens parkering. Ungefär 100 biljetter var sålda till Halmstad, och vi hoppas givetvis att alla ni kommer att vilja åka med till Växjö istället.

För alla er som köpt biljetter och vill åka med till Växjö så gäller det att ni byter in era biljetter på Team Sportia till en Invasion Växjö-biljett. Detta gör vi inte för att jävlas med er utan för att vi måste veta hur många som ska åka med trots att det blev byte av match.

För er som har köpt biljett men är upptagna med något för er viktigare på långfredagen (vad kan vara viktigare?!) så går ni sonika tillbaka till Team Sportia och lämnar eran biljett och får pengarna tillbaka!

Från och med torsdagen 23:e mars kan ni byta era biljetter och lämna tillbaka biljetterna pga att vi måste lösa vissa administrativa uppgifter såsom trycka nya biljetter osv.

Vi hoppas på er förståelse över det inträffade, vi i Guliganerna kunde tyvärr ingenting göra över att det ställdes in och det är bara att beklaga. Har ni några frågor vänligen kontakta oss.

info@guliganerna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela