Guliganerna

Guliganerna

Se upp ÖIS, Elfsborg är på väg!

Snart är det dags för bortaresa igen i årets allsvenska. Laget som står på tur är Ööögryyyte ifrån Göteborg. Det är alltså ett Västgöta-slag som står på programmet onsdagen den 3/5. Allt talar för att vi kommer bli flera hundra personer nere på GAMLA Ullevi och självklart ska även du ner!!

[more]

Ja onsdagen den 3/5 är det alltså dags för ännu en bortaresa. Göteborgslaget Örgryte IS står på tur och givetvis ska alla med för att stötta Eleganterna fram till 3 nya poäng på väg mot toppen!

Ett alternativ för att ta sig ner till Gamla Ullevi är såklart att åka med Guliganernas bussar. Planeringsarbetet är i full gång och nedan kan vi presentera några olika förslag.

Till den här matchen kommer vi ha 2 stycken tider för avresa ner mot Göteborg, 16.00 och 17.00.

Bussarna som avgår klockan 16.00 kommer stanna till vid en pub och restaurang på Avenyn i Göteborg(vilken är inte helt spikat just nu). Där kommer vi stanna i ca 1 timma innan vi går gemensamt bort till Gamla Ullevi.

För er som inte kan komma ifrån jobbet tidigare har vi bussar som avgår klockan 17.00. Dessa bussar kommer åka direkt till Gamla Ullevi och släppa av sina resenärer där. Alla bussar, tidiga som sena, avgår som vanligt ifrån Ryavallens parkering mitt emot Komvux. Hemresa sker direkt efter matchen. Det är väldigt viktigt att alla sätter sig i samma buss hem till Borås som man åkte i ner till Göteborg.

Det som gäller för resan är följande:
Datum: 3/5-06
Avresa: 16.00 och 17.00 ifrån Ryavallens parkering
Pris medlemmar: 100:- vuxen, 80:- ungdom
Pris icke medlemmar: 150:- vuxen, 130:- ungdom.
Det går självklart att bli medlem på bussarna.

För mer information om hur du anmäler dig till resan klicka på “Bortaresor” till vänster eller “Åk med på bortamatch” till höger.

VI SKA MOT TOPPEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela