Guliganerna

Guliganerna

Senaste nytt inför Invasion Växjö

Imorgon smäller det! De sista biljetterna i femte bussen kommer att säljas under torsdagen vilket innebär att ca. 280 personer kommer att resa organiserat med Guliganerna ner till Växjö. Här kommer all info du behöver veta>>

[more]

Imorgon smäller det! De sista biljetterna i femte bussen kommer att säljas under torsdagen vilket innebär att ca. 280 personer kommer att resa organiserat med Guliganerna ner till Växjö.

Vi räknar även med gott om privatresenärer som tar sig ner på egen hand. 500 gulsvarta bör vi kunna bli nere på tråkiga Värendsvallen.

Tidtabell:
9.00
Bussarna avgår ifrån Ryavallens parkering vid den nya inomhushallen. Det är viktigt att du kommer i god tid. Med tanke på de andra resenärerna och tidsschemat kommer vi EJ vänta in folk som är sena.

Bussindelning kommer att organiseras av Guliganernas bussvärdar, det kommer att finnas lugnare och mer livliga bussar att välja på.

12.00
Vi räknar med att vara framme i Växjö vid 12-tiden. Här kommer vi släppas av vid den lokala puben och restaurangen Zelda’z för uppladdning tillsammans med hundratals andra Elfsborgare. ZeldaŽz ligger på Krukmakareg. 1 ca. 1.5 km. ifrån Värendsvallen.

ZeldaŽz erbjuder specialpris för hungriga Elfsborgare med lasagne och en öl för 110:-.

14.00
Ungefär vid tvåtiden kommer vi samla ihop alla på puben för gemensam marsch bort till Värendsvallen.

15.00
Matchstart. Bortasektionen på Värendsvallen ligger på långsidan och biljetterpriserna är Vuxen: 100:-, ungdom: 60:-. Vi räknar med riktigt stor klack som sjunger fram eleganterna till seger. Ta med flaggor och konfetti.

17.00
Bussarna kommer stå utanför Värendsvallen när matchen är slut. Avgång sker direkt efter matchen runt 17.00 för hemresa till Borås. Hemresa sker i samma buss som ni åkte med ner.

20.00
Ca. 20.00 kommer vi vara tillbaka i Borås.

Framåt för seger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela