Guliganerna

Guliganerna

Guliganerna Korpen avslutar säsongen

Efter en minst sagt rafflande säsong med ett antal uddamålsförluster slutade Guliganerna Korpen på en motsägelsefull 12:e plats i årets korpserie. Efter en turbulent säsong är det dags att summera och analysera vad som gick snett.

[more]

Guliganerna Korpen slutade till slut på en 12:e plats i årets korpserie.

Efter att ha utklassat Lurvig Farfar och Daltorp Indians i inledningen av säsongen såg det ljust ut efter ett par matcher. Guliganerna låg i toppen och självförtroendet var på topp. Mothugget kom i matchen mot Tullen Boys, en regnig och grå historia som var jämn fram till halvlek. Då tog konditionen ut sin rätt och Tullen Boys kunde spatsera in 5 mål i andra halvlek via sin division 4 spelare från Byttorps IF (som efter matchen mot Guliganerna inte spelade fler matcher för Tullen Boys (?))

Ett annat slag i ansiktet kom också i matchen mot Kurdo, som i samtliga matcher fram till matchen mot just Guliganerna hade lämnat WO. Guliganerna trodde därmed inte sina ögon när det dök upp ett lag på andra sidan mittlinjen för spel, det blev en trevlig match att spela som var grymt jämn men Kurdo lyckades pressa in en hörna i slutet av matchen. Kurdo slutade för övrigt på sista plats i tabellen efter att ha tagit ännu en seger mot Daltorp Indians under året.

Dock var Guliganerna ett lag av få som tog poäng mot seriesegrarna SP. Guliganerna gjorde detta i en bragdmatch med 1 avbytare, bör också tilläggas att Guliganspelarna gjorde alla målen i matchen och blev “blåsta” på en straff i slutet av matchen.

2008 tar Guliganerna korpen nya tag mot toppen och LOVAR att klättra i tabellen. Nu gäller det också att publiken inte sviker under 2008. I början av året hade vi en snittpublik på 20 trogna fans. Mot slutet dalade siffran och vid sidan av planen kunde man om man tittade extra noga skilja diverse flickvänner från de gröna kullarna vid Parkervallen.

[link=http://www.korpenboras.se/fotboll/2007/fotser.txt]Länk till Korpen Borås redovisning av årets korpsäsong[/link]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela