Guliganerna

Guliganerna

Helsingborg borta 1 maj

Minns ni den 28 oktober 2006? Det var en solig söndag och årets sista bortamatch, året vi aldrig kommer glömma. Matchen spelades på Olympia i Helsingborg inför ett, i modern tid, rekordstort antal Elfsborgare på plats på en match utanför Göteborgsområdet. Totalt befann sig ca 2000 Elfsborgare på plats på Olympia då. Nu är det dags igen!!!

[more]

Minns ni den 28 oktober 2006? Det var en solig söndag och årets sista bortamatch, året vi aldrig kommer glömma. Matchen spelades på Olympia i Helsingborg inför ett, i modern tid, rekordstort antal Elfsborgare på plats på en match utanför Göteborgsområdet. Totalt befann sig ca 2000 Elfsborgare på plats på Olympia då.

Nu är det dags igen. Tisdagen den 1 maj bär det återigen av till Helsingborg. Som en påminnelse kan det nämnas att 1 maj är, för er som inte vet, en helgdag. Det betyder(för de flesta) inget jobb och ingen skola. Alltså är det ett perfekt tillfälle för att ta sig ner till Olympia och stötta fram Eleganterna till seger. Förhoppningsvis blir det vår andra seger för året och andra segern på rad.

Guliganerna kommer givetvis likt tidigare år ordna bussar ner till Helsingborg för att vi ska bli så många som möjligt på plats. Precis som 2006 säljer vi biljetter till bussarna. Biljetterna köper du i någon av Team Sportias butiker i antingen Centrum eller Knalleland för 150:- styck oavsett ålder eller medlem. Det går givetvis även att köpa biljetter vid Guliganernas bord under matchen mot Gefle. Biljetterna finns redan nu ute i butik så det är bara att ta sig ner till Team Sportia med en gång och handla.

Bussarna ner till Helsingborg kommer avgå från Ryavallens parkering(vid Ryahallen) klockan 10.30.

Allt du behöver veta om resan till Helsingborg 1 maj:

Plats: Olympia

Avresa: 10.30 från Ryavallens parkering

Pris: 150:- oavsett ålder eller medlem

Biljetterna köpes hos Team Sportia i Centrum eller i Knalleland.

Hemresa: Direkt efter matchen

OBS! Ni MÅSTE ta med er biljetterna och visa upp på bussarna.

På bussarna kommer det givetvis gå att bli medlem i Guliganerna. Guliganernas souvenirer kommer det också gå att köpa antingen i bussarna eller på plats på Olympia. Någon mindre försäljning av dryck och frallor kommer också eventuellt förekomma.

ÅK MED PÅ ÅRETS FÖRSTA “RIKTIGA” BORTARESA DU OCKSÅ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela