Guliganerna

Guliganerna

Stå upp för Elfsborg mot Gefle

Tänk dig att du tillhör de 11 utvalda gulsvarta som får representera IF Elfsborg och står nervös i spelargången på väg in på vår fästning. Ute på arenan står 10 000 Elfsborgare upp unisont och utgör den 12:e spelaren. Sången ”stå upp för Elfsborg” rullar ekande mellan läktarna, publikhavet färgas gult och svart. Det här är Elfsborgs Fästning, där hemmalaget utgörs av 12 spelare. Läs mer>

[more]

Tänk dig att du tillhör de 11 utvalda gulsvarta som får representera IF Elfsborg och står nervös i spelargången på väg in på vår fästning. Ute på arenan står 10 000 Elfsborgare upp unisont och utgör den 12:e spelaren. Sången ”stå upp för Elfsborg” rullar ekande mellan läktarna, publikhavet färgas gult och svart. Det här är Elfsborgs Fästning, där hemmalaget utgörs av 12 spelare.

Det är så här vi inom Guliganerna vill att det ska vara att vara spelare och supporter till IF Elfsborg. Vi vill ha en arena som står upp ihop för Elfsborg, för en positiv supporterkultur. I samband med matchen mot Gefle IF genomför vi en Stå upp för Elfsborg-kampanj där vi försöker att nå ut till alla Elfsborgare på Borås Arena och påverka i positiv riktning. Vi vill ha fler aktiva supportrar som stöttar laget i med som motgång.

Guliganerna kommer att ha bord utplacerade på alla läktare innan matchen och i halvtid. Vid borden kan man:

Bli medlem i Guliganerna: vi är redan nu i april över 600 medlemmar och satsar på att bli fler än någonsin. Blir du medlem på plats på måndag får du medlemskort och de två senaste numren av Gula Sidorna direkt i handen.

Köp bussbiljett till Helsingborg:: Tisdag 1/5 (en röd dag) satsar Guliganerna på att ha många bussar ner till bortamatchen mot HIF. Biljetten kostar 150:- för alla och gäller för bussresan.

Skänk pengar till tifo: I hemmapremiären mot Malmö slog GTS till med ännu en storslagen koreografi på Elfsborgsläktaren finansierad av övriga Elfsborgssupportrar gemensamt. Nya stormatcher väntar och planerna på nya tifon finns, vid borden kommer det att finnas hinkar där man kan skänka valfritt bidrag till kommande arrangemang.

Harrys kommer som vanligt att ha öppet ifrån 16.00 innan matchstart för alla Elfsborgare som vill ladda upp. I övrigt uppmanas att ta med halsduk och/eller flagga och hålla upp under Stå upp för Elfsborg, vid spelarnas inmarsch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela