Guliganerna

Guliganerna

Tänk till innan!

Under 2007 har klacken fortsatt att växa och allt fler engagerar sig på läktarna för IF Elfsborg. Vi vill dock uppmärksamma och skriva några ord om en tråkig trend som inte gynnar någon. Under året har inkastandet av föremål ökat och de senaste matcherna har det förekommit illa skött pyroteknik. Läs mer>

[more]

Under 2007 har klacken fortsatt att växa och allt fler engagerar sig på läktarna för IF Elfsborg. Vi vill dock uppmärksamma och skriva några ord om en tråkig trend som inte gynnar någon. Under året har inkastandet av föremål ökat och de senaste matcherna har det förekommit illa skött pyroteknik.

Inkastade föremål, oavsett om det är mynt eller petflaskor som kastas in är inte försvarbart. IF Elfsborg riskerar alltid böter, spelare riskerar att träffas och den positiva effekten är lika med noll. Tänk till innan!

Tillåten pyroteknik som sköts på ett säkert sätt kan vara en stämningshöjare. Men att som det förekommit i år att antända och kasta ifrån sig pjäser och därmed riskera att träffa medsupportrar är förkastligt. IF Elfsborg riskerar alltid böter vid antändande men än värre är att utsätta medsupportrar för fara. Tänk till innan!

Vi hoppas att vi kan få fler medsupportrar på Elfsborgsläktaren att tänka till just innan något händer. Ta ansvar för er själva och uppmana er omgivning i klacken att uttrycka bästa möjliga stöd till eleganterna på planen. Vi är starkare och kan ge bättre stöd om vi tillsammans tänker till innan.

Guliganernas styrelse genom ordförande Eric Sjölin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela