Guliganerna

Guliganerna

Helsingborg borta – En LÖRDAG!! Biljetterna fortsätter säljas men endast på Team Sportia i stan! Finns bara 8 biljetter kvar, först till kvarn!

Vi fortsätter sälja biljetter tills vi fyller bussarna . Har du inte köpt är det bara att komma ner och köpa men tänk på att köpa biljett tidigare nästa gång. Biljetterna säljs bara i stan, finns endast ett fåtal biljetter kvar!

Hoppet är absolut inte ute än. Trots en tung förlust nere i Kalmar är loppet inte kört, det är fortfarande 18 poäng att spela om. Därför måste vi trogna supportrar göra allt för att stötta Di gule i de resterande matcherna. Vinst är det enda som gäller nu och då måste alla ta sitt ansvar. Nu är det dags att sluta upp och visa var pokalen ska hamna i år.

Nästa match spelas nere i Danmark, Skåne för att var exakt. Biljetter finns redan nu att köpa på Team sportia, men BARA i stan. Observera att ingen anmälan kan göras på hemsidan. Bor du utanför stan och inte har möjlighet att köpa biljett kontakta resor@guliganerna.se

Info:
Datum: 4/10
Avresa: 10.30
Matchstart: 16.00
Pris: 150:-
Resväg: Via varberg
Sista försäljningsdag: Biljetter finns kvar!

Är du inte medlem betalar du 100:- extra eller blir medlem i Guliganerna på bussen. Har ni några andra frågor (t.ex. om ni vill bli upplockade längs vägen) kontakta då resegruppen på resor@guliganerna.se

Vi ska vinna, Vi ska vinna SM-guld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela