Guliganerna

Guliganerna

Info kring medlemskap

Nu har vi lagt upp information kring frågor som rör Gula Sidorna, medlemsskap, utskick av medlemskort osv. Läs mer>

[more]

I tisdags den 15/1 fick alla som vart medlemmar i Guliganerna 2006 eller 2007 hem Gula Sidorna och inbetalningsblankett för 2008. Medlemmar som har bytt adress men inte skickat sin nya adress till oss har fått sitt utskick retunerat. Skicka in den nya adressen till medlem@guliganerna.se

Det är glädjande att se att många redan betalt in sitt medlemsskap för 2008 och fler lär det bli i slutet av januari. Var noga med att skriv med rätt info på blanketterna så underlättar ni arbetet för oss oerhört.

Alla som betalar in sitt medlemsskap nu kommer inte att få någon bekräftelse på att betalningen är gjord förän senare. I mars kommer nästa utskick av Gula Sidorna och då följer även medlemskort till alla som betalt till och med datumet då fanzinet är klart. Genom att skicka ut medlemskort ihop med medlemsfanzine sparar vi in mycket pengar åt föreningen som kan gå till vettigare ändamål.

Till alla som beställt boken “stå upp för Elfsborg” i samband med att ni betalt in medlemsavgift så kommer boken att skickas ut separat inom några veckor. När ni beställer boken på samma blankett som ni betalar in medlemsavgiften skriv gärna med att ni beställt boken i infon.

För generella frågor till Guliganerna:
info@guliganerna.se

För frågor till medlemsansvarig:
medlem@guliganerna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela