Guliganerna

Guliganerna

På gång inom Guliganerna

Snön ligger vit på marken och det är ett bra tag kvar till säsongen 2009 börjar. Arbetet med Guliganerna pågår dock året om. Här kommer en uppdatering kring vad som sker nu för alla medlemmar och övriga intressenter.

[more]

Snön ligger vit på marken och det är ett bra tag kvar till säsongen 2009 börjar. Arbetet med Guliganerna pågår dock året om. Här kommer en uppdatering kring vad som sker nu för alla medlemmar och övriga intressenter.

Vi är för närvarande närmare 1070 medlemmar, vilket innebär nytt rekord för föreningen. Oerhört glädjande att vi kan fortsätta öka även iår när vi höjde medlemsavgifterna inför 08. De nya högre medlemsintäkterna har bidragit till att föreningen kunnat växa in i en ny större kostym med lokalen och allt vad det innebär.

Styrelsen 2009: Det kan av olika anledningar komma att bli förändringar i Guliganernas styrelse på årsmötet i början av 2009. Valberedningen håller som bäst på att kolla över situationen och kommer att gå ut med information i god tid inför årsmötet. Kallelse till årsmötet kommer att ske på guliganerna.se

Gula Sidorna: Medlemsfanzinet har tyvärr dragit ut på tiden rejält och det största problemet har varit att få ihop material till ett nytt nummer. Nästa nummer håller vi dock som bäst på att sammanställa och förhoppningsvis ska det komma ut i December/ början på Januari. Ihop med fanzinet kommer även inbetalningskort så att alla på ett smidigt sätt kan förnya medlemskapet för 2009.

Gula Villan: Vi kommer under vintern att fixa en del med lokalen. Det behövs bland annat målas om och renoveras på några ställen. Dessutom är inte allt klart som vi hade tänkt få gjort i våras. Vi kommer att ha öppet och annonsera om det på hemsidan inför jul så att alla som vill kan komma dit, ta en fika och/eller köpa souvenirer.

Musikprojekt: Flera låtar som kommer att finnas med på den planerade samlings-CDn har redan släppts som aptitretare under 2008. Henrik Friman och Jocke Kettil som håller i projektet från vår sida planerar att skivan kommer att släppas under våren 2009. Räkna med många olika lokala band och olika slags hyllningar till “Di Gule”.

Filmprojekt: Christoffer Fågelkvist heter killen som under året har följt Guliganerna och filmat med syftet att göra en dokumentär. Även där hoppas vi tilsammans med Christoffer att den kommer att ha premiärvisning någon gång under våren 2009.

SFSU: Svenska FotbollSupporter Unionen kommer att hålla årsmöte den 14/12 i Sthlm. Ifrån Guliganerna kommer två personer att representera IF Elfsborgs supportrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela