Guliganerna

Guliganerna

Pubuppladdning på lördag

Inför intertotocupmatchen på lördag har Guliganerna bjudit in Hibernian FCs supportrar till Door21/SandŽs på Sandgärdsgatan 21. Vi välkomnar alla gulsvarta som vill återgälda det fina mottagande våra supportar fick på plats i Skottland senast.

Portarna öppnas upp 11.00 och det kommer att finnas möjlighet att köpa hamburgertallrik och öl till specialpris för de hungriga. Matchen börjar 15.30 och klackbiljetter köps till sektion A1. Även efter matchen är alla Elfsborgare som är sugna på att fira segern välkomna tilbaka till Door21.

[more]

Inför intertotocupmatchen på lördag har Guliganerna bjudit in Hibernian FCs supportrar till Door21/SandŽs på Sandgärdsgatan 21. Vi välkomnar alla gulsvarta som vill återgälda det fina mottagande våra gulsvarta supportar fick på plats i Skottland.

Portarna öppnas upp 11.00 och det kommer att finnas möjlighet att köpa hamburgertallrik och öl till specialpris för de hungriga. Även efter matchen är alla Elfsborgare som är sugna på att fira segern välkomna tilbaka till Door21.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela