Guliganerna

Guliganerna

Han är vår Kapten – Våran kapten blod

Innan avspark i matchen mot Örgryte så hyllades Johan Sjöberg, som under sommaruppehållet beslutade sig för att lånas ut till just Örgryte IS säsongen ut. Johan är en man med ett riktigt stort Elfsborgshjärta och har blivit en förebild för många av oss på läktaren. En sådan person ska bara hyllas! När Johan kom bort till Elfsborgsläktaren hade Guliganerna förberett en överraskning i form av 300 stycken rosor, 150 st röda som stod för kärlek och 150 st gula rosor som givetvis symboliserar IF Elfsborg. Dessa östes över Johan från läktarhåll samtidigt som hyllningarna avlöste varandra.

Men hyllningarna på arenan var inte allt. När Johan kom hem efter matchen stod det ytterligare 300 rosor i hans trappa.

Johan såg verkligen ut att uppskatta det hela, något som vi senare fick bevis på genom att han ringde undertecknad och tackade alla tusen gånger om.

Lite senare fick undertecknad även ett sms, “Kom precis hem och såg trappan! Ni är helt galna och helt underbara! Det värmer väldigt mycket ska ni veta. Hälsa alla och tacka så jävla mycket! Kramar Johan”

Johan du är en av de största. Tack vare dig har många, genom åren, vågat tro på en framtid och fortsatt att hålla huvudet högt även i motgång. Tack för allt som du hittills gjort för oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela