Guliganerna

Guliganerna

Nya kläder i webbshopen!

Nu finns en del nytt uppe i webbshopen. De nya plaggen är alltså två nya t-shirts, en svart med texten “Elfsborgsläktaren – Självklart ståplats, det är här vårat sällskap får plats” och en vit med de klassiska ullsaxarna i Elfsborgsutförande. Förutom de så finns även en ny pikétröja och en ny tjocktröja med Guliganernas emblem broderat på vänster bröst…

[more]

Nu finns en del nytt uppe i webbshopen. De nya plaggen är alltså två nya t-shirts, en svart med texten “Elfsborgsläktaren – Självklart ståplats, det är här vårat sällskap får plats” och en vit med de klassiska ullsaxarna i Elfsborgsutförande. Förutom de så finns även en ny pikétröja och en ny tjocktröja med Guliganernas emblem broderat på vänster bröst.

Förutom de nya plaggen så har vi även passat på att ta fram fler utav två av våra storsäljare zip-tröjan “Gulsvart ända in i själen” samt t-shirten “För evigt gult och svart”.

Anledningen till att inte de nya plaggen har kommit upp i webbshopen först nu är att efterfrågan under höstmarknaden överträffade våra förväntningar och vi helt enkelt sålde slut på det mesta men nu är det åtgärdat och grejerna går som sagt nu alltså även att beställa via webbshopen. De mesta utav grejerna finns även som vanligt till salu på samtliga hemmamatcher vid Guliganernas bord på Elfsborgsläktaren samt på bortasektionerna var än IF Elfsborg spelar. Dock kan man alltid maila till emelie.haglund@guliganerna.se om man vill vara säker på att rätt saker eller kanske din storlek ska finnas på plats när du kommer dit.

Tyvärr håller inte bilderna på de nya plaggen den kvalitén de brukar men även det ska förhoppningsvis snart åtgärdas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela