Guliganerna

Guliganerna

Örebroresan – 15 biljetter kvar, finns hos Team Sportia i stan!

Äntligen är det dags för årets första resa. Den går till Örebro på långfredagen den 10e april. Vi står i år på långsidan på grund av diverse ombyggnationer. Vi har genom att uppgradera en utav bussarna möjliggjort att sälja ungefär 20 st biljetter extra som det är först till kvarn på! Dessa finns nu till försäljning på Team Sportia i centrum. Alltså säljs det inga fler biljetter på Team Sportia i Knalleland!

Mer info om resan? Läs nedan!

[more]

Äntligen är det dags för årets första resa. Den går till Örebro på långfredagen den 10e april. Vi står i år på långsidan på grund av diverse ombyggnationer. Vi hoppas att vi kan slå antalet som åkte med till Kalmar förra året dit vi hade åtta bussar.

Observera att det är biljettförsäljning som gäller på denna resa. Priset för resan är 150 kr för Guliganernas medlemmar och då kan man givetvis även bli medlem på resan. Är du inte medlem i Guliganerna tillkommer 100 kr på respriset. Har du problem att ta dig till Borås/Vårgårda och köpa biljett eller vill du bli upplockad längs vägen, maila resor@guliganerna.se.

Info
Datum: 10/4
Pris: 150 kr för samtliga av Guliganernas medlemmar oavsett ålder.
Avresa: 9.30
Matchstart: 15.00
Försäljningsställen: Team Sportia butiker såväl i stan som i Knalleland samt ICA i Vårgårda.
Sista försäljningsdag: 7 april!

Kom igen och köp biljetter nu – Krossa Örebro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela