Guliganerna

Guliganerna

Degerfors i Svenska cupen

På onsdag är det dags för Eleganterna att kliva in i årets runda av Svenska cupen. Di Gule börjar resan mot cupguldet med att åka upp till Degerfors och Stora Valla. Givetvis erbjuder Guliganerna ett alternativ till färdsätt för de som vill ta sig upp till Stora Valla för att sjunga fram spelarna till en seger. Gå in under “Resor” och bläddra längst ner för att anmäla dig!

[more]

På onsdag är det dags för Eleganterna att kliva in i årets runda av Svenska cupen. Di Gule börjar resan mot cupguldet med att åka upp till Degerfors och Stora Valla. Givetvis erbjuder Guliganerna ett alternativ till färdsätt för de som vill ta sig upp till Stora Valla för att sjunga fram spelarna till en seger.

För att bussen ska kunna rulla krävs det att vi blir minst 30 personer som anmäler sig. Gå därför in under “Resor”, bläddra längst ner på sidan och anmäl dig med en gång till årets första resa i Svenska cupen.

Information om antalet anmälda sker löpande i förstanyheten på startsidan

Degerfors i Svenska Cupen 19/5
Datum: Onsdag 19/5
Avresa: 14.45 från Gula Villan
Matchstart: 19.00
Pris: Vuxna 200:-, Ungdom 150:-
De som inte är medlemmar betalar 100:- extra eller blir medlemmar på resan.
Sista anmälningsdag: Måndag 17/5
VIKTIGT! För att bussen skall rulla krävs minst 30 anmälning. Antalet anmälda uppdateras löpande under förstanyheten på startsidan.
Siffran till höger på sidan över antalet anmälda avser Gais-resan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela