Guliganerna

Guliganerna

Hjälp Guliganerna bli bättre!

Vi satsar i år som sagt på att bli bättre än någonsin på alla fronter. Men för att detta ska vara möjligt så behövs din hjälp att göra en liten eller stor insats…

[more]

Vi satsar i år som sagt på att bli bättre än någonsin på alla fronter. Men för att detta ska vara möjligt så behövs din hjälp att göra en liten eller stor insats. Guliganerna drivs helt oavlönat av engagerade medlemmar som älskar IF Elfsborg och därför är beredda att göra en insats för att på ett eller annat sätt stödja föreningen. Vi vill att man som medlem i Guliganerna ska vara ännu stoltare och att bli medlem är så klart något som är enormt viktigt för föreningen.

Men för att vi i år just ska kunna bli bättre än någonsin krävs också att fler än någonsin hjälper till. En insats behöver inte vara skärskilt stor men om fler hjälper till och gör något så kommer vi att kunna göra så otroligt mycket mer.

Just nu håller vi på att starta upp en mediagrupp som enbart kommer att arbeta med frågor inom det området såsom foto, film, text, musik, grafik och hemsida. Ett inledande möte har redan hållits och mål för säsongen och en vision för framtiden börjar se allt mer klar ut. Så vill du hjälpa Guliganernas att utvecklas på den här fronten tveka inte att höra av dig till Christoffer Fogelqvist på media@guliganerna.se.

Kanske är det istället läktarkoreografier eller tifon som intresserar dig mest och givetvis söker även Guligan Tifo Support personer som vill vara med och utveckla det visuella på läktaren 2010. Känns det som en grej för dig hör av dig till Alfred Johansson på tifo@guliganerna.se.

Är inte grafik, tifo eller något av det din grej så finns det givetvis andra områden att hjälpa till med. Vi söker ständigt nya bussvärdar som är intresserade av att hjälpa till på främst våra större bussresor, personer som är sugna på att hjälpa till i Gula Villan eller att sälja souvenirer på matcher eller marknader. Är det något du skulle vilja hjälpa Guliganerna med förutom det som vi inte redan nämnt så går det givetvis också lysande att höra av dig. För såklart vill du ha ett bättre Guliganerna där föreningen är aktivare och mer levande än någonsin. Se då också till att höra av dig till info@guliganerna.se för att säga vad det är just du kan tänka dig att hjälpa till med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela