Guliganerna

Guliganerna

Rapport från styrelsemötet 19/1

Här kommer en rapport från årets första styrelsemöte…

[more]

Mötet 19/1 var årets första möte och denna styrelses sista och kom att handla mycket om att summera året men också att se framåt och börja planera inför säsongen 2010. Bland det som summerades hur det sett ut på medlemsfronten där vi slutade året på totalt 836 medlemmar vilket innebar ett ganska stort tapp från 2008.

Vi gick också igenom ekonomin för 2009 och den ser fortsatt stabil ut. Vi satte dessutom en budget inför året 2010. Är du intresserad av frågor kring Guliganernas ekonomi så kommer en längre genomgång av den samt 2010 års budget kommer att presenteras på årsmötet som förövrigt hålls den 3/2 kl. 18.00 i Gula Villan.

Vi är även nöjda med att aktiviteterna i Gula Villan ökat och ska fortsätta arbeta på olika sätt för att behålla det så.

Inför mötet hade vi blivit kontaktade av Christoffer Fogelkvist som var intresserad av att organisera upp Guliganerna bättre på mediaområdet. Han hade då skickat in ett färdigt förslag på hur en sådan grupp skulle kunna organiseras. Är du intresserad av att hjälpa till hör av dig till media@guliganerna.se.

En av de största frågorna på mötet var annars hur resan till Kalmar skulle läggas upp och just Kalmarresan är en utav de sakerna vi kommer att jobba hårdast med nu under vintern. Detta för att en riktigt bra start på säsongen så väl ger utslag när det gäller medlemmar och intresse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela