Guliganerna

Guliganerna

Besök på IF Elfsborgs sommarfotbollsskola.

Under tisdagskvällen var delar av Guliganernas styrelse med på IF Elfsborgs sommarfotbollsskola. Johan Holm, Emelie Haglund, Kim Eriksson och Anders Hultin fick kliva upp på scenen inför ca 130 barn från hela Västergötland där Eric Sjölin gjorde korta intervjuer med var och en för att sedan låta barnen ställa egna frågor.

Johan som en av de ansvariga för tifo, fick svara på en del frågor kring vad som kommer att hända på matchen mot IFK och hur man gör för att tillverka stora flaggor.

Ansvarig för vår lokal Gula villan är Kim och han berättade lite om vad vi har vår lokal till och när vi är där.

Många bra frågor.

Någon frågade om vi får lön eller på annat sätt något sorts ersättning från IF Elfsborg. En annan kille undrade om vi hade några andra jobb än att bara med i styrelsen.  Det var många bra och intressanta frågor som vi fick svara på under de 40 minuterna som vi var med.

Avslutningsvis delade vi ut klistermärken till alla barn. Något som var mycket uppskattat. När allt var slut kom några av barnen fram och ställe ytterligare frågor. Man märker att det är många funderingar som rör sig hos barnen och det känns roligt att kunna ge dem svar på deras frågor.

Senare på kvällen skulle barnen ha frågesport som anordnades av IF Elfsborgs ungdomsledare som hjälper till under alla dagar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela