Guliganerna

Guliganerna

Ge ditt bidrag till Garissa innan Helsingborg hemma

Innan matchen mot HeIF så kommer vi att fortsätta vår insamling till Garissa-stiftelsen. Detta kommer att ske genom att vi både på vår uppladdning på Lilla Bränneriet samt vid samtliga ingångar på Borås Arena kommer att stå med bössor beredda att ta emot ditt bidrag.

Vår insamling till Garissa startade redan för över en månad när vi erbjöd upp de första av totalt 26 jubileumströjor till auktion på auktionssajten, Tradera. Dessa jubileumströjor var alltså även dem samma som spelarna använde vid inmarschen på Borås Arena i samband med vår jubileumsmatch mot KFF den 7 augusti. Totalt blev överskottet av auktionerna hela 14.450 kr vilket vi är mycket tacksamma för!


Vi har även samlat in pengar vid andra tillfällen bland annat vid vårt bord på IFE-dagen i Djurparken. Nu är det dock dags för den sista fasen av vår insamling till förmån för Garissa och den kommer alltså att ske just i samband med matchen mot HeIF. Målet totalt med insamlingen är att vi ska kunna föra över 30.000 till Garissa-stiftelsen efter insamlingen i morgon vilket betyder att vi totalt skulle behöva få in  nästan 15.000 kr av er besökare på Borås Arena i morgon!

Ser du bössor likt den nedan i morgon tveka inte med att lämna ditt bidrag, de kommer oavkortat gå vidare till Garissa.


Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

 För att läsa mer om både våra auktioner till förmån för Garissa och Garissa-stiftelsen, klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela