Guliganerna

Guliganerna

Guliganernas publikvärdar

Några som inte alltid får så mycket utrymme eller tillräckligt med tack är våra egna publikvärdar. Under 2011 års säsong har minst en av våra fyra publikvärdar funnits på plats vid 32 av våra matcher.

Publikvärdarna står inte bara med oss vid hemmamatcherna, utan de är också med oss även på plats på bortasektionerna runt om i landet.

Vi från Guliganerna värdesätter våra publikvärdar högt. Att vi har personer som vi supportrar känner ger ett bra klimat på läktaren, inte minst känns det extra bra att publikvärdarna är med vid bortamatcherna där det annars är helt främmande personal. Personal som alltså helt saknar personkännedom av tillresta Elfsborgare.

IF Elfsborg har valt att ge all personal som arbetar på matcherna ersättning. Detta gäller alltså också Guliganernas publikvärdar och de pengar som våra publikvärdar drar in tillfaller alltså Guliganerna. Det betyder att alltså att våra publikvärdarna enbart ställer upp för Guliganernas bästa.

Samtliga publikvärdar kring Elfsborgamatcher genomgår en utbildning för att på bästa sätt kunna hjälpa publik och andra på arenan. Detta för att arrangemanget skall bli så bra som bara möjligt för alla parter.

Våra publikvärdars arbete ger inte bara en samhörighet mellan servicepersonalen och publik på arenan, en samhörighet som är viktig för god stämning, den ger också ett ekonomiskt tillskott i föreningens ekonomi.  Dessa pengar återinvesteras sedan som ni säkert redan vet precis som alla våra andra inkomster på så sätt att de kan bidra till bästa stöd för IF Elfsborg.

Guliganerna arbetar ständigt för att få fler publikvärdar och nu när föreningen växer som den gör, söker vi dig som vill bli vår nästa publikvärd! Vid intresse maila: info@guliganerna.se så kan du få mer info!

Vi vill då också passa på att rikta ett stort tack till Roger, Sandra, Morgan och Ronny som varit Guliganernas publikvärdar under 2011.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela