Guliganerna

Guliganerna

Medlemskampanj

Inför premiären och Helsingborg borta drar vi nu igång årets stora medlemskampanj. Kampanjen riktar sig till ALLA som vill stödja supporterkulturen och det arbete vi, IF Elfsborgs största supporterförening, lägger ner på att hjälpa men också vara en motvikt till föreningen i vissa frågor.

Vi vet att vårt engagemang är en viktig del av det som utgör IF Elfsborg och vi söker nu dig som vill stödja oss. Detta då vi tror att det finns massvis med Elfsborgare som gillar vårt arbete med att bland annat skapa stämning såväl ljudmässigt som visuellt genom bland annat tifon, skapa gemenskap i de Gulsvarta leden och vårt arbete att ständigt förbättra allas vår förening. Gör oss starkare, bli en i föreningen, BLI MEDLEM!

Vad gör vi för att få fler medlemmar genom kampanjen:
– Vi har redan skickat ut ett medlemsutskick med inbetalningsblankett även till de som var medlemmar 2008, 2009 och såklart 2010 för att påminna dem om att de varit och borde bli medlemmar i föreningen igen.

– Vi kommer i samband med hemmapremiären mot Häcken att köra en kampanj på arenan med skyltar som uppmanar om att bli medlem. Vi kommer dessutom att ha fem stycken bord på arenan där du kan bli medlem.Vilket betyder att vi alltså kommer att ha två bord på både Ålgårds- och Sjuhäradsläktaren. Detta för att göra det enkelt även för de som sitter på sittplats men stöttar vårt arbete att bli medlemmar.

– Vi genomför en otroligt billig resa för alla som är eller blir medlemmar ner till första bortamatchen mot Helsingborg då den endast kostar 150 kr.

Hur bidrar jag till kampanjen:
– Bli medlem i Sveriges bästa supporterförening. Antingen blir du det på hemmapremiären mot BK Häcken vid något av våra bord eller på någon av våra bussar ner till Helsingborg. Åker du privat ner går det givetvis bra att teckna medlemskap på plats också. Lättast är dock att du betalar in direkt på vårt PlusGiro.

– Du går med i Guliganernas sida på facebook, www.facebook.com/Guliganerna och hjälper oss sedan att sprida budskapet genom att låna den profilbild vi har på sidan som uppmanar alla att bli medlemmar detta jubileumsår.

– Prata med din familj, vänner och kollegor och uppmärksamma dem på vad Guliganerna är och hur mycket bra vi gör.

Tänk på att det är ni medlemmar som ÄR föreningen och det är vårt antal som gör oss starka. Nu ser vi till att bli tusen medlemmar igen. Säsongen är nära, nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela