Guliganerna

Guliganerna

5 dagar kvar

Det är allsvenskpremiär om ynka 5 dagar och lönen har just kommit in på kontot, mycket bättre kan det inte bli.

Se till att investera dina pengar på bästa möjliga sätt och dela 2012 med oss!

1. Medlemskap i Guliganerna 2012

Ett medlemskap i Guliganerna betyder inte bara att du blir en del av den organiserade supporterkulturen kring IFE, att du får köpa sjukt billiga säsongsbiljetter och åka med på Sveriges kanske billigaste supporterresor utan det är så mycket mer.  För att läsa allt om varför och hur man ska bli medlem i Guliganerna klicka dig in via länkarna.

Varför ska man vara medlem i Guliganerna?

2. Köp säsongsbiljett på Elfsborgsläktaren

Som medlem i Guliganerna har man möjlighet att köpa säsongsbiljett på Elfsborgsläktaren för endast 1100 kr som vuxen vilket betyder att man sparar hela 1000 kr jämfört med lösbiljetter! Du skulle alltså kunna åka utomlands halva året och ändå spara pengar på att köpa säsongsbiljetten!  Priset för seriebiljett för personer som är under 18 är endast 800 kr och då sparar man 400 kr jämfört med lösbiljetter. För att kunna köpa Guligan-säongsbiljett krävs medlemskap i Guliganerna och IF Elfsborg.

Förutom att du sparar 1100 kr jämfört med styckbiljetter så ingår också samtliga träningsmatcher, en unik halsduk för seriebiljettsinnehavare och förtur på biljetter till Europamatcher!

3. Köp bussbiljett till Helsingborg

Söndagen den 8 april (påskdagen) kommer Helsingborg färgas i Eleganternas färger. Enklaste och och smidigaste sättet att ta sig ner är med Guliganernas bussar. Se till att köp din bussbiljett snarast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela