Guliganerna

Guliganerna

Löningsdag – Nu är det dags att göra årets bästa investeringar!

Nu när löningen äntligen är inne är det dags att passa på att göra årets första(?) investeringar! Vi vill såklart gärna hjälpa dig att hitta de bästa så för enkelhetens skull har vi listat kanske hela årets bästa investeringar nedan.

1. Medlemskap i Guliganerna 2012

Ett medlemskap i Guliganerna betyder inte bara att du blir en del av den organiserade supporterkulturen kring IFE, att du får köpa sjukt billiga säsongsbiljetter och åka med på Sveriges kanske billigaste supporterresor utan det är så mycket mer.  För att läsa allt om varför och hur man ska bli medlem i Guliganerna klicka dig in via länkarna.

Varför ska man vara medlem i Guliganerna?
Förmåner, priser och hur du betalar in!

2. Köp säsongsbiljett på Elfsborgsläktaren

Som medlem i Guliganerna har man möjlighet att köpa säsongsbiljett på Elfsborgsläktaren för endast 1100 kr som vuxen vilket betyder att man sparar hela 1000 kr jämfört med lösbiljetter! Du skulle alltså kunna åka utomlands halva året och ändå spara pengar på att köpa säsongsbiljetten!  Priset för seriebiljett för personer som är under 18 är endast 800 kr och då sparar man 400 kr jämfört med lösbiljetter. För att kunna köpa Guligan-säongsbiljett krävs medlemskap i Guliganerna och IF Elfsborg.

Förutom att du sparar 1100 kr jämfört med styckbiljetter så ingår också samtliga träningsmatcher, en unik halsduk för seriebiljettsinnehavare och förtur på biljetter till Europamatcher!

Klicka här för att läsa mer om och boka säsongsbiljetter!

3. Köp biljett till Galapremiären av Guliganerna 2011

Den 11/2 är det dags för årets galapremiär av årsvideon för jubileumsåret 2011. Biljetter till galapremiären köper du på Team Sportia i stan och de kostar 150 kr och då ingår filmen på DVD.

Klicka här för all info om galapremiären av Guliganerna 2011!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela