Guliganerna

Guliganerna

Medlemmar: Fler än någonsin och utskick

Vi kan med glädje meddela att slitet för att göra Guliganerna till en ännu bättre och attraktiv förening verkar falla väldigt bra ut. Detta då vi aldrig någonsin har varit så här många medlemmar så här tidigt på året innan. När samtliga medlemmar nu är inlagda till dagens datum är vi redan med en och en halv månad kvar tills säsongen börjar 490 stycken! Ett sådant gensvar från Er ger givetvis kraft att fortsätta arbeta för att göra ett ännu bättre arbete för Er. Men ska fortsätta resan mot att bli ännu större krävs det också att fler hjälper till och arbetar med föreningen.  Så känner du att du kan hjälpa till med något, stort som smått så hör hör av dig!

Om du vill hjälpa till med något så har du faktiskt redan på måndag chansen då vi då ska sitta och skicka ut medlemskort och medlemsbrev till Er som redan betalt in samt skicka ut påminnelser och brev till de som var medlemmar under förra året men som fortfarande inte fixat sitt medlemskap för 2012. Detta betyder att alla som betalt in för sitt medlemskap förhoppningsvis ska kunna ha sina medlemskort i brevlådan redan innan nästa veckas slut!

Anledningen till att vi väljer och sitta och skicka ut grejerna själva är kort och gott för att spara pengar. Pengar som vi istället kan spendera på roligare grejer för Er medlemmar! Arbetet sker på måndag från kl. 16.30 och vi skulle verkligen uppskatta om du för några timmar framåt skulle uppskatta om Du var sugen på att hjälpa till! Arbetet är lätt och vem som helst kan utföra så kan du tänka dig att ställa upp hör direkt av dig till medlem@guliganerna.se så får du mer info!

Nu ser vi till att krossa förra årets medlemsrekord på 1155 medlemmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela