Guliganerna

Guliganerna

Rapport från styrelsemötet

I onsdags hade vi som ni redan läst om, årets första styrelsemöte i Guliganerna. Här följer lite anteckningar från mötet.

Under jubileumsåret slog vi vårt tidigare medlemsrekord och landade på 1155 medlemmar. Vid dagens datum har nästan 400 förnyat sitt medlemskap och det ser positivt ut för att vi redan under 2012 ska kunna slå nytt rekord!

Föreningen går ekonomiskt bra och har återhämtat sig efter fjolårets minusresultat och vi slutar på 37 000 kronor plus för 2011.

Under 2012 kommer det att bli en del förändringar vad gäller de poliser som vi arbetar närmast med. Vi har haft Lars-Åke Grönbäck och Niklas Gustafsson som våra supporterpoliser under flera år, båda lämnar nu för andra uppdrag inom poliskåren. Torbjörn Eidering som började arbeta med oss under 2011 kommer nu att ta över uppgiften, vilka fler det blir är inte klart för tillfället.

Vi tillsammans med IF Elfsborg planerar en säsongsbiljettskampanj för att höja intresset ytterligare kring föreningen och inte minst förmedla alla fördelar det ger att skaffa säsongsbiljett.

Lilla Bränneriet kommer även under 2012 att vara vår uppladdningsplats i centrum inför matcherna.

Information om vår bortapremiär mot Helsingborg kommer upp inom kort. Vad gäller träningsmatchen mot FCK ser det ljust ut för att kunna få ner två bussar.

Den kommande upptaktsträffen med spelarna är fylld och biljetterna till den efterföljande premiärvisningen av årsfilmen rullar på bra.

Guliganerna kommer under lördagen att åka ner till Helsingborg med ett antal representanter för att delta i årsmötet för SFSU.

I början av mars kommer den nya styrelsen att åka till Varberg för en konferenshelg, där det främst är planering inför 2012 som står på schemat. Möjligheten till denna konferenshelg får vi genom vårt samarbete med SISU.

Ni kommer få löpande information här på hemsidan om vad som händer i föreningen, bäst möjlighet får ni självklart på vårt årsmöte som är den 15e februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela