Guliganerna

Guliganerna

Vad är på gång inom Guliganerna?

För ungefär en vecka sedan körde vi en uppdatering här på hemsidan om vad som är på gång i föreningen. Nu är det dags för en uppföljning på det och dessutom givetvis en uppdatering med det allra senaste! Man ser snabbt att vi går från en vecka med flera viktiga möten in i en vecka med ännu fler stora möten.  Det är enkelt att konstatera att den som tror att vintern var en viloperiod för Guliganerna tror helt fel!

Nedan kommer lite av det vi sysslar med precis just nu och som kan vara viktigt för dig att hålla koll på just nu:

Avklarat!

Möte med IF Elfsborg
I tisdags hölls ett möte med representanter från IF Elfsborg i form av Camilla Larsson, ekonomichef, Eric Sjölin, medlemsansvarig och Jonas Andersson Kallin, biljettansvarig. Mötet handlade främst om utveckling av publikmöjligheter, säsongsbiljetter och medlemskap i IF Elfsborg. Vi är väldigt nöjda med mötet som gick i en positiv anda och det mest synliga resultatet av mötet kommer till en början att vara den kampanj för säsongsbiljetter på Elfsborgsläktaren som inom kort är tänkt att dras igång.

Halvdagsmöte med regeringens nationella samordnare mot brottslighet i samband med fotboll, Björn Eriksson
Veckans andra stora möte hölls hos Länsstyrelsen i Göteborg och var kallat av regeringens nationella samordnare mot brottslighet i samband med fotboll, Björn Eriksson. För att läsa en längre rapport från mötet klicka här!

På gång!

Möte med mediagruppen
Under nästa måndag kommer mediagruppen att hålla årets första möte. Mediagruppen söker just nu också nytt folk inför säsongen. Är du intresserad av mediagruppens arbete? Klicka här!

Styrelsemöte
På onsdag kommer årets första styrelsemöte att hållas. Satsningen inför säsongen 2012 har redan startat men nu ska arbetet samordnas ordenligt. Det som främst kommer att diskuteras under mötet är:
– Utvärdering av säsongen 2011.
– Förberedelser inför årsmötet 2012.
– Säsongsbiljettskampanj inför säsongen 2012.
– Medlemsvärvning.
– De närmaste resorna.
– Och mycket mycket mer.

Har du förslag eller synpunkter på Guliganernas arbete som du vill ska tas upp på mötet. Skicka ett mail till anders.hultin@guliganerna.se

Årsmöte SFSU – Svenska fotbollssupporterunionen
På lördag är det sedan dags för årsmötet i SFSU där vi i Guliganerna är en av de drivande medlemsföreningarna. Vi kommer att ha ett flertal representanter på plats för att föra vår talan. För att läsa mer om mötet klicka här!

Årsmöte Guliganerna
Den 15 februari är det dags för årsmöte i Guliganerna. Klicka här för att läsa all info inför mötet!

Resa till träningsmatchen mot FC Köpenhamn
Resan till Köpenhamn är nu spikad! Vill du ha info om resan är det bara att klicka här!

Premiärresan till Helsingborg
Vi arbetar vidare med premiärresan och räknar nu med att kunna släppa bussbiljetterna redan under nästa vecka! Se till att hålla dig uppdaterad.

Upptaktsträff med spelartruppen
Nu är allt spikat inför upptaktsträffen! För all info om hur du gör för att anmäla dig klicka här!

Galapremiär för årsvideon Guliganerna 2011
Årsvideon är under produktion och kommer att ha galapremiär samma dag som upptaktsträffen! För att se trailern och få reda på hur du skaffar biljett klicka här!

Säsongsbiljettskampanj
Vi kommer inom kort att köra igång en kampanj för att få fler att köpa säsongbiljett på Elfsborgsläktaren. Vi har ett helt otroligt lågt pris på säsongsbiljetterna och det ska även synas i försäljningsstatistiken! Vill du se vad den kostar och kanske passa på att skaffa din redan nu? Klicka här!

Guligan Tifo Support
Arbetet inför säsongen 2012 är nu i full gång och det har de senaste veckorna arbetats flera dagar i veckan vilket och arbetet ska enligt planerna fortsätta med nuvarande tempo! Det ser helt enkelt riktigt bra ut när det gäller läktarfronten inför säsongen 2012!

OBS!
Se till att ge Guliganerna en bra start och bra ekonomiska förutsättningar redan från början genom att så snart som möjligt betala in sitt för sitt medlemskap. Detta året kommer du verkligen att vilja vara med redan från start! För att se hur man enklast blir medlem klicka här.

Vi jobbar för dig så se till att fixa ditt medlemskap i Sveriges bästa supporterförening redan nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela