Guliganerna

Guliganerna

Vad är på gång inom Guliganerna?

Vi är på starten av ett nytt år, ett år vi alla har mycket förväntningar inför! Just nu är kanske också den period vi arbetar absolut hårdast för att göra det så bra som möjligt för Er medlemmar.

Nedan kommer lite av det vi sysslar med precis just nu och som kan vara viktigt för dig att hålla koll på just nu:

Resa till träningsmatchen mot FC Köpenhamn
Vi just nu håller just nu på att kollar på en resa till träningsmatchen mot Köpenhamn. Vi återkommer snart med mer info om det, men ha den 25 februari i åtanke innan ni bokar in något!

Premiärresan till Helsingborg
Nu återstår det bara detaljer innan biljetterna till resan till bortapremiären mot Helsingborg släpps! Vi vet att ni är lika laddade som oss!

Upptaktsträff med spelartruppen
Vi håller just nu på att planera för en upptaktsträff/dag ihop med spelartruppen likt den vi mycket, MYCKET uppskattade vi höll inför säsongen 2011. Vill du ha en plats så gäller det verkligen att du håller dig uppdaterad!

Årsvideo för 2011
Vi kommer även i år att släppa en årsvideo för föregående års insatser på läktaren och som vanligt kommer det att bli en större premiärvisning av denna.. Produktionen har startat och efter vad vi har hört ser det minst sagt lovande ut!

Möte med IF Elfsborg

Under nästa vecka kommer vi att delta i två möten. Ett med IF Elfsborg där vi ska diskutera bland annat säsongsbiljetter och medlemskap och som förhoppningsvis kan mynna ut i något riktigt bra.

Halvdagsmöte med regeringens nationella samordnare mot brottslighet i samband med fotboll, Björn Eriksson
Veckans andra stora möte kommer att hållas i Göteborg och på plats kommer det bland annat att vara representanter för de allsvenska fotbollsföreningarna i Västra Götaland, Borås och Göteborgs kommun. polisen, åklagare, arenaägare och hör och häpna också representanter från supporterföreningarna och SFSU. Under dagen kommer det att gås igenom hur arbetet för Björn ser ut, vad som hittills gjorts och hur de lokala representanterna ser på läget. Mer info kommer förhoppningsvis upp efter mötet!

Övrigt
– Tifoproduktionen inför säsongen 2012 har startat och som vanligt ser det bra ut.
Sovenirgruppen har riktigt fina souvenirer på gång inför säsongsstarten 2012!
Missa inte årsmötet den 15 februari!
– Se till att ge Guliganerna en bra start och bra ekonomiska förutsättningar redan från början genom att så snart som möjligt betala in sitt för sitt medlemskap. Detta året kommer du verkligen att vilja vara med redan från start! För att se hur man enklast blir medlem klicka här.

Se till att fixa ditt medlemskap i Sveriges bästa supporterförening redan nu!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela