Guliganerna

Guliganerna

Valberedningens förslag: Josef Borhammar

För att Du som medlem, på ett så rättvist sätt som möjligt, ska kunna ta ställning till valberedningens förslag inför årsmötet valde vi att ställa två frågor till de nya ansiktena Glenn och Josef. Nu är det Josefs tur.

Hej Josef. Du är ett av valberedningens förslag till ny styrelseledamot inför årsmötet den 15 februari. För de som inte känner dig, vem är du?
Jag är snart 19 vårar, går sista året på Aspero Idrottsgymnasium. Jag bor på Göta tillsammans med min flickvän men kommer ursprungligen från Herrljunga. Som liten tog pappa med mig till Ryavallen och sedan dess har jag varit Elfsborgare. Förra året var mitt första år som 100procentig i Allsvenskan och Svenska Cupen, men absolut inte mitt sista. I övrigt är jag en glad person som gillar att sjunga både på läktaren och i bussen.

Vad kan du tillföra arbetet i Guliganernas styrelse?
Mitt engagemang kan förhoppningsvis tillföra något. Har jag gett mig in i något så gör jag det helhjärtat. Jag tycker att den nuvarande styrelsen har gjort ett kanonjobb, så jag hoppas kunna hjälpa till med det dom redan gör och även utveckla det lite till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela