Guliganerna

Guliganerna

Varför ska du vara medlem i Sveriges bästa supporterförening?

Nu är vi inne i 2012 och det är dags att förnya eller bli medlem i Sveriges bästa supporterförening! Vi har i flera år jobbat väldigt målmedvetet på att förbättra föreningen Guliganerna i alla avseenden och slog under förra året också nytt medlemsrekord med 1155 medlemmar. Vi vet dock att vi innehar en ännu högre potential och satsar nu vidare mot nya mål. Vill du veta vad vi gör och varför du ska bli medlem så är det bara att läsa vidare!

Vill du få reda på hur du blir medlem och vad du får för förmåner? KLICKA HÄR!

Varför ska du vara medlem i Guliganerna?
Är du medlem i Guliganerna innebär det inte bara att du får ett fantastiskt pris på säsongsbiljetten på Elfsborgsläktaren, att du ger Guliganerna större möjligheter att påverka i olika frågor samt bidrar till att vi ännu mer kan utveckla och förbättra vår verksamhet. Det innebär också att Du kan vara med och bestämma i vilken riktning vi ska påverka och vad vi ska utveckla!

Men för att vi ska bli ännu bättre och kunna satsa ännu mer så krävs också fler medlemmar som är med och utvecklar föreningen. Nedan nämns ett par områden som finns inom föreningen och som vi har valt att satsa extra mycket på det senaste, något som du både kan ta del av och bli en del av!

Medlemsaktiviteter
Under ett år så arrangeras ett stort antal medlemsaktiviteter med allt ifrån stora tillställningar, som  exempelvis 20-årsfesten med fem livespelningar och med över 160 middagsgäster och 250 festbesökare, julbord och upptaktsträff med spelartruppen. Vi har också temakvällar med bland annat inbjudna gäster så som Carl-Axel Ekman från Garissa-stiftelsen. Vår stora fotbollsturnering som arrangeras årligen drog förra året runt 160 deltagare samt ett stort antal besökare i Sjuhäradshallen. Utöver ovanstående arrangerar vi även uppladdningar, endast för Er medlemmar, inför alla IF Elfsborgs matcher.

Medlemskontakt och mediasatsning
Vi har under 2011 gjort en stor satsning på att förbättra kontakten och samtidigt även involvera ännu fler medlemmar i verksamheten. Denna satsning gjordes i flera delar där vi först och främst helt gjorde om hemsidan till vad den är idag, förbättrade och gjorde om vår närvaro på facebook och etablerade oss på twitter. I satsningen så ingick, förutom att förbättra informationsbiten, också att förbättra innehållet på hemsidan genom att vi nu har flera populära bloggare, publicerar fler nyheter och matchrapporter men även att vi lägger upp fler och bättre bilder efter alla matcher och evenemang. Till detta ska nämnas att vi under 2011 för första gången på länge också fick ut en årsvideo på DVD och producerade ett större antal matchfilmer. Att detta har varit möjligt är bland annat som ett resultat av en satsning på ny utrustning i form av kameror för både film och foto.

Souvenirer
Vi har med start från 2005 tagit tag i den länge eftersatta souvenirbiten. Numer har vi ett stort, brett och ständigt aktuellt souvenirsortiment som också är en av grundpelarna i föreningens ekonomi. Försäljningen av dessa souvenirer sker främst vid vårt bord på matcherna, på marknader och andra försäljningstillfällen i Borås samt via vår webbshop. Som exempel kan vi nämna att den t-shirt vi tog fram inför vårt 20-årsjubileum såldes i över 350 exemplar!

Resor
Som medlem åker man på våra resor (Sveriges billigaste?) för medlemspriser och vi vet att vi är en otroligt populär researrangör då vi som enda supporterförening i Sverige år efter år får iväg bussresor till alla bortamatcher inom Sverige.

Gula Villan – medlemslokalen
Sedan några år tillbaka har vi en fast punkt i föreningen, Gula Villan, som hela vår verksamhet bedrivs ifrån. Gula Villan används till olika medlemsaktiviteter med allt från möten (vilket hålls i princip hålls varje vecka inom väldigt många områden) till uppladdningar inför matcher, flaggmålningar, förvaring av tifo- och souvenirmaterial och andra aktiviteter.

Dialog
Vi har nu en väl etablerad dialog med IF Elfsborg i ett stort antal frågor från såväl arenautveckling till matcharrangemang där vi är den etablerade rösten för oss supportrar. Vi har också en dialog i större frågor främst genom supporterunionen, SFSU, men också genom att vi tar ansvar och är en aktiv part i andra sammanslutningar som exempelvis positivläktarkultur, PLK. Förutom dessa har vi regelbundna möten med polis och är med och arrangerar supporterdialog-möten för att få fram vår syn på saker och ting.

BLI EN DEL AV OSS OCH STÖTTA VÅRT ARBETE, BLI MEDLEM I GULIGANERNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela