}

Angående flygresa till Glasgow

Skriven av Guliganerna den 20/07/2013 | En kommentar

Tillsammans med IF Elfsborg har vi i Guliganerna kollat upp möjligheten att chartra ett flygplan till den eventuella bortamatchen mot Celtic.

Väldigt mycket är än så länge oklart och vi kan inte lova någonting. Vi har kort om tid och alla eventuella resepartners har stängt för helg. Vi kommer antagligen få svar tidigast på måndag. Så det är svårt att planera något, vi förstår att ni är ivriga för det är vi också.

Alternativen som har kollats upp är att chartra ett plan över en dag eller en resa med en övernattning. Vi kommer även kolla upp paketresor där vi inte chartrar plan. Men som sagt, vi kan absolut inte lova något och i dagsläget vet vi egentligen inte någonting.

Det är just nu härligt att vara gulsvart supporter. Det är intensiva veckor då många supportrar är bortresta, det gäller även personer i Guliganernas styrelse. Vi kommer göra allt vi kan för att kunna svara på era frågor, men vi vädjar om förståelse då vi är många som kommer vara på resande fot de kommande två veckorna.

Det är oerhört roligt med stort intresse kring IF Elfsborg och våra bortamatcher i Europa. Har ni egna resvägar, hör gärna av er till resor@guliganerna.se.

Det är många frågor, och vi ska göra allt för att försöka svara på dessa!

Vi kan rekommendera er att gå med i följande grupp för att ta del och sprida information om årets europaresor:

https://www.facebook.com/groups/622026357810264/

Ett svar till “Angående flygresa till Glasgow”

  1. Gurra skriver:

    Hur går det,ivrig och måste bara åka med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!