Guliganerna

Guliganerna

FAQ – Seriebiljett på Elfsborgsläktaren

VI STÅR TILLSAMMANS FÖR VÅRT LAG

Vad innebär kampanjen ”vi står tillsammans för vårt lag?”
Målet är att sälja 500 seriebiljetter på Elfsborgsläktaren till Allsvenskan 2013 drar igång. Vi närmar oss 250 sålda redan nu, vilket är otroligt bra i slutet på Februari! Kampanjen blir en rejäl kraftansträngning för att nå målet till i början på April. Förra året sålde vi en bit över 300 seriebiljetter och nu finns alla förutsättningar att vi blir över 500!  Många på ståplats köper av tradition sina seriebiljetter månaden innan hemmapremiär!

Vad innehåller kampanjen och vem riktar den sig mot?
Kampanjen kommer att utgå ifrån guliganerna.se och i första hand spridas via sociala medier, på Borås Arena, brevutskick, rundringning samt en del trevliga överraskningar. Målgruppen är de Elfsborgare som idag går på ett flertal matcher per säsong och kan ta steget till att köpa seriebiljett.  Vi vet att det finns ett par tusen Elfsborgare som idag frekvent besöker arenan men inte har seriebiljett.

Vad har vi att se fram mot säsongen 2013?
2013 är ”möjligheternas år”! IF Elfsborg kan bli den första föreningen på 10 år som försvarar ett SM-guld och Champions League-utmaningen är otroligt lockande! Guliganerna vill storsatsa för att öka intresset och ge bästa möjliga stöd till IFE under året. Förra året visade vi med 1200 medlemmar, storslagna tifon samt inte minst Norrköpings-invasionen vilken potential vi har supportermässigt. Det ska vi bygga vidare på och göra ännu bättre!

Varför är det så viktigt att just sälja fler seriebiljetter?
Det bästa man som enskild supporter kan göra i dagsläget för att bidra till ett grymt 2013 är att vara med och öka antalet seriebiljetter! IF Elfsborgs supporterscen har en stark tillväxt. 500 seriebiljetter i klacken skapar underlag för ett bra stöd under alla matcher hela året. Bättre stämning lockar i längden fler åskådare till Borås Arena!  Kan vi lyckas med målet ser vi många positiva följdeffekter!

Vad kostar det att köpa seriebiljett och vad ingår?
Om man är medlem i IF Elfsborg samt Guliganerna kostar det 1100 kr vuxen (ordinarie pris styckbiljetter: 2250 kr) samt 800 kr ungdom (ordinarie pris styckbiljetter: 1500 kr). Jämfört med andra föreningar i Allsvenskan är det ett helt otroligt bra pris! IFK Göteborgs klacksupportrar betalar till exempel 1950 kr!

Utöver inträde till 15 Allsvenska hemmamatcher
– En unik seriebiljettshalsduk
– Inträde till hemmamatcherna i Svenska cupen
– Inträde till hemmamatcherna på försäsongen
– Förtur till Champions League

Jag har inte möjlighet att betala allt på en gång nu, går det att dela upp?
IF Elfsborg erbjuder alltid delbetalning för seriebiljetter. Summan delas upp räntefritt på fyra månader och betalas via hemskickad faktura.

Maila biljetter@elfsborg.se för att anmäla om du vill delbetala.

Hur fungerar förtur på Europa-matcherna?
Det innebär att du har en garanterad plats på Borås Arena, du får hem en bokningskod och kan köpa din biljett i lugn och ro när andra står och köar. När IFE mötte Valencia 2007 sålde arenan slut på under en halvtimme och det var enormt drag efter biljetterna. I sommar kan det vara dags igen!

Men om jag redan hunnit köpa lösbiljett till AIK-matchen?
Om du inte vill ge bort biljetten till en kompis så löser vi givetvis så att du kan lösa tillbaka och tillgodoräkna värdet för lösbiljetten på seriebiljetten.  Kontakta bara IF Elfsborg!

Spelar det någon roll när jag köper min seriebiljett?
Du kan köpa ända in i April månad. Men köp redan nu så ingår matcherna som är kvar på försäsongen och i Svenska Cupen på hemmaplan.  Ju tidigare du köper, desto mer bidrar du till att sprida intresset för kampanjen! Varför vänta?

Grymt, nu finns det inga mer hinder för att köpa min seriebiljett? Vad kan jag göra för att hjälpa till att sprida kampanjen?
När du köper blir du en del av en växande skara, vi har Elfsborgare från Dalarna, Småland och Skåne som redan köpt sina seriebiljetter! Prata runt med alla polare som håller på IFE, sprid kampanjen via sociala medier och ladda sångrösten!  Din insats är viktig!

Vart köper jag min seriebiljett?
Du köper enklast direkt via http://elfsborg.ebiljett.nu och betalar med kort eller internetbank via nätet. Alternativt Borås Turistbyrå eller IF Elfsborgs kansli där du köper över disk och samtidigt kan bli medlem.

VI STÅR TILLSAMMANS FÖR VÅRT LAG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela