}

113.286:- insamlat till Cancerfonden!

Skriven av Guliganerna den 29/09/2014 | Inga kommentarer

BB140928JJ703_webb[1]Under gårdagen så presenterade vi i Guliganerna insamlingsresultatet till Cancerfonden. Totalt har vi supportrar samlat in 113.286:-, något som vi i Guliganerna ser som unikt för en supporterförening.

Insamlingen har pågått sedan maj främst via insamlingar på matcher och via vår virtuella bössa på Cancerfonden.se. Mest fokus fick dock insamlingen i augusti då 22 guliganer cyklade 19,2 mil till Halmstad för vår bortamatch där.

Några av hjältarna som cyklade vandrade igår symboliskt ifrån Elfsborgsläktaren över till Eddie Djurberg som tog emot checken.

Tre lådor bananer, 19,2 mil på cykel och en massa skratt ligger bakom de insamlade pengarna. Men framförallt ligger ett stort engagemang ifrån Elfsborgare som har bidragit bakom insamlingsresultatet. Tack alla!

Vi är oerhört stolta över insamlingsresultatet, hoppas ni är det med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!