}

113.286:- insamlat till Cancerfonden!

Skriven av Guliganerna den 29/09/2014 | Inga kommentarer

BB140928JJ703_webb[1]Under gårdagen så presenterade vi i Guliganerna insamlingsresultatet till Cancerfonden. Totalt har vi supportrar samlat in 113.286:-, något som vi i Guliganerna ser som unikt för en supporterförening.

Insamlingen har pågått sedan maj främst via insamlingar på matcher och via vår virtuella bössa på Cancerfonden.se. Mest fokus fick dock insamlingen i augusti då 22 guliganer cyklade 19,2 mil till Halmstad för vår bortamatch där.

Några av hjältarna som cyklade vandrade igår symboliskt ifrån Elfsborgsläktaren över till Eddie Djurberg som tog emot checken.

Tre lådor bananer, 19,2 mil på cykel och en massa skratt ligger bakom de insamlade pengarna. Men framförallt ligger ett stort engagemang ifrån Elfsborgare som har bidragit bakom insamlingsresultatet. Tack alla!

Vi är oerhört stolta över insamlingsresultatet, hoppas ni är det med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!